Økodag - øko-køernes forårsfest

Tak til alle jer der så køerne danse i 2016 - vi ses til næste år, den 23. april 2017

Økodag er de økologiske køers forårsfest og den dag, hvor øko-køerne lukkes ud på marken efter en lang vinter i stalden. Find en gård nær dig på økodag.dk

Kan køer virkelig danse?

Det sker med stort opløb af nysgerrige børn og voksne, som kan se ”køerne danse”, når de i ren kådhed over den friske luft, solen og smagen af forår laver spjæt på vej mod markens friske græs. I 2015 var der mere end 247.000 danskere, der trak i gummistøvlerne og besøgte de økologiske køer.

Del dine oplevelser fra Økodag

Kan køer virkelig danse? Danser de mon tangKO? discKO? Eller måske endda flamenKO? I år kan du deltage i TO konkurrencer og være med i lodtrækningen om fede øko-præmier.

Se hvordan på økodag.dk

Kom ud og oplev et økologisk landbrug

Der vil være smagsprøver på lækre økologiske mejeriprodukter og masser af muligheder for at se, høre, smage, røre og lugte til økologien. Så tag børnene i hånden og madkurven med, og glæd jer til en sjov og lærerig oplevelse på et økologisk landbrug. Her er det tilladt at stille spørgsmål og få svar fra dem der kender økologien bedst - nemlig landmændene. Kom i god tid! Så kommer I ikke til at sidde i bilkø.

Find en gård nær dig på økodag.dk

Festlighederne starter officielt klokken 10 og slutter klokken 14. Visse gårde har dog andre åbningstider - så husk at tjekke din gård inden du kører hjemmefra.

Vær med på sociale medier

Vær med på Facebook og Instagram, hvor vi både fortæller om konkurrencer, dansende køer og glade øko-landmænd!