Økodag - øko-køernes forårsfest

Glæd dig til økodag d. 23. april 2017

Økodag er de økologiske køers forårsfest og den dag, hvor øko-køerne lukkes ud på marken efter en lang vinter i stalden. Find en gård nær dig på økodag.dk

Kan køer virkelig danse?

Økodag er en festdag! Og det er en af årets mest populære familieoplevelser. Tag din familie med ud på landet søndag den 23. april. Her kan I være med til at lukke øko-køerne på græs, for første gang efter en lang vinter i stalden. Det foregår præcis kl. 12.00. På gården er der smagsprøver på økologiske mejeriprodukter og rig mulighed for at smage, røre og lugte til økologien.

Glæd jer til en sjov og lærerig oplevelse på et økologisk landbrug.

Kom i god tid! Så kommer I ikke til at sidde i bilkø. Gårdene åbner kl. 10.00

Del dine oplevelser fra Økodag

Vi vil meget gerne se dine gode minder fra Økodag.

Del dem meget gerne med os på facebook.com/iloveoko eller på Instagram med hashtag #økodag

 

Kom ud og oplev et økologisk landbrug

Der vil være smagsprøver på lækre økologiske mejeriprodukter og masser af muligheder for at se, høre, smage, røre og lugte til økologien. Så tag børnene i hånden og madkurven med, og glæd jer til en sjov og lærerig oplevelse på et økologisk landbrug. Her er det tilladt at stille spørgsmål og få svar fra dem der kender økologien bedst - nemlig landmændene. Kom i god tid! Så kommer I ikke til at sidde i bilkø.

Find en gård nær dig på økodag.dk

Festlighederne starter officielt klokken 10 og slutter klokken 14. Visse gårde har dog andre åbningstider - så husk at tjekke din gård inden du kører hjemmefra.

Vær med på sociale medier

Vær med på Facebook og Instagram, hvor vi både fortæller om konkurrencer, dansende køer og glade øko-landmænd!