Økologisk Høstmarked

Weekenden den 3. og 4. september byder økologiske landmænd i hele Danmark velkommen til høstmarked. Vi fejrer, at høsten er i hus og hylder det lokale madlandskab. Her kan du både føle, dufte, høre, mærke og smage på økologien.

På Økologisk Høstmarked er det tilladt stille spørgsmål og få svar fra dem, der kender økologien bedst - nemlig landmændene. I 2015 var der 63.000 danskere, der trak i gummistøvlerne og drog på landet en sensommerdag, hvor landskabet stod malet i gyldne farver og træerne bugnede af modne frugter og bær.

Find en gård nær dig

høstmarked.dk kan du se alle steder der holder åbent til årets økologiske høstmarked og læse mere om høstmarkedet.

undefined

Fortæl os om dine oplevelser til Økologisk Høstmarked

Vind et I love Øko-net fyldt med økologiske lækkerier, og vær med til at skrive de næste historier om Anna og Ludvig: Tegn, skriv, tag billeder eller send os en video – måske kan du genkende dine oplevelser i næste fortælling?

Deltag på Instagram eller Facebook – brug #annaogludvig

- eller upload dine fotos her

Konkurrencen slutter onsdag 12. september 2016 kl. 12 og vinderen udtrækkes umiddelbart efter.

undefined

Gør kål på børnenes spørgelyst

Økologisk Høstmarked er ikke kun for de voksne. Børnene får en dag fyldt med sjove og lærerige oplevelser på Økologisk Høstmarked. For hvem vil ikke gerne mærke hestens bløde mule, trække økologiske gulerødder op af jorden, plukke æbler eller følge landmanden på markvandring?

Her er det tilladt at se, røre, lugte og smage på økologien og hilse på landmændene. Tage en snak om stort og småt, for hos os er der ingen hellige køer.

undefined

Se hvad du kan opleve på høstmarked.dk

høstmarked.dk finder du mere information om Økologisk Høstmarked, herunder også information til pressen og til værterne. Økologisk Høstmarked 2016 gennemføres af Økologisk Landsforening i samarbejde med værterne.

Pressefotos og annoncemateriale til Økologisk Høstmarked finder du på okologi.dk/toolbox

undefined

Sammen når vi langt

Vi vil gerne samarbejde med alle, der vil være med til at sætte fokus på smagen og kvaliteten af økologiske råvarer. Det kan udover økologiske landmænd være virksomheder, relevante foreninger og uddannelsesinstitutioner m.v. Ring til os hvis du ser nogle muligheder, så kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan vi kommer videre.
 
Med venlig hilsen,
Teamet bag Økologisk Høstmarked

Birgitte Nygaard – mobil 30 32 87 33
Birgitte Bjørndal – mobil 61 97 49 13

Økologisk Landsforening

undefined