Lynstegt lever

Med salvie, rødvin, smør og pasta.
  • 400-500 g okselever
  • 100 g mel
  • Salt
  • Sort peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g smør
  • 4-6 stængler salvie
  • 2 dl rødvin, Chianti
  • 400 g penne, kogt efter pakkens anvisning
  • Parmesan

Skær leveren i ultratynde skiver. Vend dem i mel og krydr med salt og peber. Steg leveren i olivenolie på en meget varm pande i ca. 2 min. Kom kødet over på en tallerken og rengør panden.

Hak løg og hvidløg fint og brun det i smør på panden. Tilsæt finthakket salvie og lad det stege med i 1 min.

Tilsæt rødvin og lad det koge ind, til det bliver let cremet. Tilsæt leveren og den varme pasta og smag til med salt og peber.

Anret med revet parmesan.

Retten kan også tilberedes med timian og rosmarin og serveres med andre typer pasta.