Arrangement: Få succes med din gårdbutik

De Økologiske Gårdbutikker inviterer til uddannelses- og netværksdage om lokal- og direkte afsætning. Se det fulde program længere ned på siden eller læs mere om de enkelte kursusdage i kolonnen til venstre.

Går du rundt med planer om at etablere en gårdbutik? Vil du gerne have flere kunder i din gårdbutik? Hvad er reglerne for salg fra gårdbutikken, stalddøren eller webshoppen? Hvad skal man vide om salg af egne forarbejdede varer og hvad med økonomien bag?

Spørgsmålene er mange, for dem, der vil afsætte deres fødevarer, men der er hjælp at hente! Dette efterår kan man nemlig få masser af viden og inspiration til at udnytte butikkens og ens eget fulde potentiale, når De Økologiske Gårdbutikker inviterer til uddannelses- og netværksdage om lokal- og direkte afsætning.

Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter ”først til mølle”-princippet. Tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning. Deltagelse er gratis for økologiske gårdbutikker, stalddørssalg og mikroproducenter. 

Vi arbejder fortsat på det endelige program for de enkelte dage. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig for at være sikker på at få en plads.
Ved afbud efter tilmeldingsfristen eller udeblivelse opkræves et gebyr på 500 kr

 

Tilmeld dig via formularen som findes HER:
okologisklandsforening.wufoo.eu/forms/uddannelses-og-netvarksdage-2017/

 

Spørgsmål vedrørende indhold og program for arrangementerne?
Kontakt Birgitte Jørgensen: bij@okologi.dk

Spørgsmål vedrørende tilmelding og forplejning?
Kontakt Sofie Andersen: sna@okologi.dk

Vi glæder os til at se jer!

Læs mere om arrangementet og de forskellige aktiviteter herunder:

DØG: Invitation til uddannelsesdage fra Økologisk Landsforening

Hent invitationen som pdf her