Hold mælkeydelsen høj! - AFLYST

Fra 21/02 kl. 09:45 - Til 21/02 kl. 15:00

Adresse:
Majsmarken 1, Billund
Kontaktperson:
Prisen på tilskudsfoder stiger kraftigt - optimér fodringen i din øko-besætning - OBS: Arrangementet er aflyst!

Mælkeydelse bliver ofte nævnt som vejen til bedre bundlinje, men hænger det nu også sådan sammen i din besætning og hvordan med stigende tilskudsfoderpriser? Hvad kræver det at opnå og fastholde et ydelsesniveau på 11.000 kg EKM i en øko-besætning og forsat have en god økonomi?

Målgruppe

Dagen er tilegnet dig, der har ambitioner om høj ydelse og god bundlinje i øko-besætningen. Du er meget velkommen uanset, om du er ejer, leder eller fodermester.

Få sparring på din udfordring

Eftermiddagen byder på Rådgivercafé.

Program:

  • 9.45: Kaffe
  • 10.00: Velkomst og præsentation af dagens program v/ Mads Mortensen, ØRD
  • Hvad kendetegner den højtydende øko-besætning? v/ Solvejg Horst Petersen, ØRD. På hvilke områder adskiller de højest ydende økologiske besætninger sig fra de øvrige? Hvad kendetegner særligt management og fodring i de besætninger, og hvad kan vi lære af det?
  • Kan det betale sig? v/ Hans Lund, ØRD. Høje kornpriser presser prisen på tilskudsfoder i vejret. Kan det betale sig fortsat at fodre efter det høje ydelsesniveau, og hvor knækker kurven? Tre skarpe, du skal forholde dig til med stigende foderpriser.
  • KMP fuldfoder - hvad kan det bidrage med? v/ Niels Bastian, SEGES. Hvad er KMP fuldfoder, og hvad kan det bidrage med i den højtydende besætning? Hvordan får vi det optimale ud af det i den økologiske fodring?
  • 12.30: Frokost
  • 13 – 15: Rådgivercafé - få kontant feedback på din problemstilling.

I rådgivercaféen kan du få en individuel snak med Niels Bastian eller en af de øvrige kvægrådgivere. Her har du god mulighed for at stille uddybende spørgsmål og få individuel rådgivning.  Medbring en prøve af dit fuldfoder og /eller foderkontrol og foderanalyser og få kontant feedback fra en rådgiver.

 

Pris

1.450,- (400 l mælk)

Tilmelding

Senest den 10. feb. 2017 kl. 12 til lgr@sagro.dk