Tværfagligt

EcoServe - økosystem, funktioner og services af biodiversitet i græsmarker Next generation Vil du fremtidssikre din bedrift? - Bliv økolog Staldskolehåndbogen Resultater & viden fra landbrugsfaglige projekter i økologisk landsforening Økologi - godt håndværk Randzonekatalog - få idéer til hvordan du kan bruge din randzone! Inspiration til nye afsætningsstrategier - kom tættere på dine kunder

undefined
Inspiration til nye afsætningsstrategier (2016)
I magasinet "Inspiration til nye afsætningsstrategier - kom tættere på dine kunder" finder du erfaringer, gode råd og inspiration til udvikling, samarbejdsmuligheder og lokalt ophæng ved afsætning via gårdsalg og alternative salgskanaler.

undefined
EcoServe - økosystem, funktioner og services af biodiversitet i græsmarker
EcoServe undersøger perspektiverne i multifunktionelle økologiske produkter. I projektet laves markforsøg med forskellige græsblandinger og effekten på mælkekvalitet til produktion af oste. Ligeledes undersøges effekten på bier og lagring af kulstof i jorden.

undefined
Mød de dygtigste 1
I denne pjece kan du møde tre økologiske producenter, der har succes med forskellige ejer- og driftsformer. Tilfælles for dem alle er, at de producerer økologiske varer af høj kvalitet.

undefined
Mød de dygtigste 2
I denne pjece kan du besøge fire økologiske producenter, der har succes med forskellige ejer- og driftsformer. Tilfælles for dem alle er, at de producerer økologiske varer af høj kvalitet.

undefined
Next generation - modeller for generationsskifte
Next generation samler erfaringer fra unge og ældre landmænd, der ønsker at overtage eller overdrage en økologisk ejendom. Pjecen indeholder eksempler på traditionelle såvel som mere alternative overdragelsesformer.

undefined
Vil du fremtidssikre din bedrift? - Bliv økolog
Efterspørgslen på økologiske fødevarer er stigende og det samme gælder efterspørgslen på økologiske producenter. Et Økologisk omlægningstjek kan vurdere mulighederne for omlægning på din ejendom.

undefined
Staldskolehåndbogen
Staldskolehåndbogen er en håndbog om fælles og ligeværdig læring mellem landmænd. Staldskolen bygger på antagelsen om at landmænd, med en bred erfaring, er de bedste vejledere og idemagere for hinanden. Staldskolehåndbogen tilbyder en ramme for arbejdet.

undefined
Resultater & viden fra landbrugsfaglige projekter i økologisk landsforening
Nyttig viden om et udvalg af de mange projekter, der er udviklet i Økologisk Landsforening.

undefined
Økologi - godt håndværk
Her kan du læse om det gode håndværk i økologisk jordbrug og lokal fødevareproduktion. Mød en bred række dygtige økologiske landmænd og producenter.

undefined
Randzonekatalog - få idéer til hvordan du kan bruge din randzone!
Kataloget bidrager med anvendelsesmuligheder for de arealer, der er omfattet af randzoneloven.