Lollandske økologer skal levere mad til København

Lolland Kommune inviterer nuværende og kommende øko-producenter til møde om nyt samarbejde med København. Kommunen bliver en del af 'Madfællesskabet', der også tæller Bornholm og Lejre Kommune. Målet er mere økologisk mad til Københavns institutioner.

Lolland Kommune bliver en del af Madfællesskabet, der samler byens køkkener og landets producenter i et samarbejde. Københavns Kommune har behov for store og sikre leverancer af økologiske fødevarer fra landkommuner, og Lolland kan levere en del af disse varer. Derfor inviterer kommunen nu alle økologiske landmænd og gartnere - nuværende og potentielle til et orienterende møde, hvor direktør i Københavns Madhus, Anne-Birgitte Agger fortæller om mulighederne i samarbejdet og om, hvordan lollandske landmænd får foden indenfor i de københavnske køkkener.

Mødet finder sted på Råhavegård, Maribovej 9, Holeby 23. marts kl. 17.00 - 19.30.