AFLYST: Demonstration af ukrudts-strigler 11. maj

Nyt fra projekt DEMONSTRATION AF NYE ØKOLOGISKE LØSNINGER: Arrangementet er desværre aflyst.

Torsdag 11. maj kl. 13 er der strigle-demo i Midtjylland for alle interesserede. Tre forskellige og absolut interessante bud på strigler bliver demonstreret hos Rørbæk Hovedgaard, der er under omlægning til økologi.

Driftsleder Erik Roed Jakobsen vil demonstrere gårdens nye 16 meter Treffler-strigle med individuel affjedring af hver tand, der bevirker, at man kan bibeholde samme tryk på tænderne, selv om man kører på uensartet jord eller over kamme. Yding Smedie præsenterer Einböck Aerostar EXACT 600, og endelig kommer Carré-Danmark med Carré Rotanet, en stjernerullerenser med stor kapacitet i kraft af en høj fremkørselshastighed.

Striglerne afprøves i marken i afgrøde, der er sået med Cameleon såmaskine/radrenser.

Demonstrationen finder sted kl. 13.00 på adressen: Rørbækvej 22, 8766 Nørre-Snede (ved præstegården)

 

Demonstrationen er led i Økologisk Landsforenings projekt ’Nye økologiske løsninger’, og er arrangeret af Jonas Høeg, ØkologiRådgivning Danmark.