Verdensklasse på Gasoline Grill

Med afsæt i kåringen som en af verdens bedste burgerbarer åbner Klaus Wittrup fra Gasolin Grill snart sit andet udsalgssted i København, og snart er han klar til at få det økologiske spisemærke i guld.
Kødet, alle grøntsager og den fede ceddarost er økologisk, og når en økologisk bager snart begynder at levere burgerboller efter Klaus Wittrups opskrift, er Gasolin Grill klar til at blive landets første burgerbar med det økologiske guld-spisemærke.

Gennem mange år har københavnske bilister slået et sving forbi tanken på Landgreven 10 for at tanke benzin på bilen, men når der i dag ofte er kø foran den gamle ikoniske tankstation ved middagstid, består den af folk med tomme maver, som utålmodigt venter på at sætte tænderne i en anden slags brændstof i form af økologiske burgere fra Gasolin Grill.

Alt bliver lavet fra bunden

Kødet til burgerne stammer fra nøje udvalgte udskæringer fra økologisk kødkvæg fra Friland. Som det første hver morgen bliver kødet hakket og formet til bøffer af de ansatte på Gasolin Grill, hvor alt bliver lavet fra bunden, og det var derfor ikke tilfældigt, at burgerbaren lige efter årsskiftet kom i fornemt selskab, da det anerkendte amerikanske erhvervsmedie Bloomberg indlemmede Gasolin Grill på listen over verdens 27 bedste burgerbarer.

Læs mere om de saftige burgere i Økologi & Erhverv.

Det er tilladt at citere denne artikel med kildehenvisning til Økologi & Erhverv.