Vil du have indflydelse?

Generalforsamlingen i Økologisk Landsforening nærmer sig, og det betyder samtidig valg til bestyrelsen.
9. marts er der valg til bestyrelsen, når Økologisk Landsforening afholder sin generalforsamling. Arkivfoto: Jakob Brandt.

Når der d. 9. marts afholdes generalforsamling, er der også valg til bestyrelsen. Her er seks bestyrelsesmedlemmer på valg samt de to suppleanter.

I den forbindelse vil Økologi & Erhverv give alle, som er interesserede i at stille op, muligheden for at præsenterer sig selv i avisen.

Ifølge bestyrelsesformand Per Kølster finder bestyrelsen det vigtigt, at man sikrer en bestyrelse, der er: 1) holdningsstærk, 2) kompetent til at lede (indsigt i organisation, ledelse, økonomi, jura o.lign.), 3) fagligt bred (produktion, marked, forbrug o.lign.) og endelig 4) bredt hængt op i medlemsgrupperne.

- Under hvert af disse punkter er der en variation, som i sin bredde kan skabe både den nødvendige kompetence og samtidig den ­mangfoldighed, som tilsammen skal karakterisere vores bestyrelse, ­skriver Per Kølster i sin leder på side 2.

Send redegørelse til avisen

Bestyrelsen ønsker derfor, at kandidater til valget klart redegør for deres erfaringer og kompetencer på de fire områder, og det får man altså nu muligheden for at gøre i det nummer af Økologi & Erhverv, der udkommer d. 23. februar.  Ønsker du at stille op og komme til orde i avisen, skal du derfor sende din redegørelse (maksimalt 1.500 anslag inkl. mellemrum) samt et digitalt portrætfoto i høj opløsning i en mail til hhk@okologi.dk senest fredag d. 16. februar kl. 9.00.

På valg i 2017:
- Phillip Dam Hansen (genopstiller ikke)
- Ole Sørensen
- Birte Brorson
- Mads Helms
- Kim Qvist
- Helle Huus Bjerge

Suppleanter:
- Leon V. Poulsen
- Birgitte Escherich (genopstiller ikke)

Alle personlige medlemmer og erhvervsmedlemmer, heriblandt landmænd, virksomhedsmedlemmer, professionelle køkkener og andre tilknyttede erhverv, er valgbare.