Få mere økologi i din kommune

Brænder du for at få mere økologi i din kommune, så kan du være med til at sætte økologi på den politiske dagsorden - særligt op mod kommunalvalget den 21. november 2017. Vi hjælper dig med at blive helt skarp på fakta om økologi.

Penge er der ikke for mange af i de kommunale budgetter. Derfor er der behov for løsninger, som rammer flere af kommunens og borgernes behov på samme tid - det kan økologi!

Vil du også have mere økologi i din kommune, så kan du hjælpe med at sætte det på dagsordenen - særligt i forbindelse med kommunalvalget den 21. november i år. 

Er du kandidat til valget eller en borger, der vil indgå i dialog med kandidater, har vi grydeklare politisk forslag og succeshistorier fra andre kommuner som inspiration samt denne hjemmeside fyldt med fakta. Den klæder dig på til debat og indeholder materiale til presseinitiativer.

Økologisk Landsforening tilbyder en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din kommune til at arbejde med de nedenstående områder.

Ønsker man at indlede et samarbejde vedrørende nogle af de nævnte muligheder, står Økologisk Landsforening til rådighed på konsulentbasis.

Vi er klar. Er du?

Kontakt: Birgitte Bjørndal på 61974913 eller bbj@okologi.dk