Støt nu!

Her kan du læse mere om de forskellige muligheder for at bidrage til Økologisk Landsforenings arbejde.

Fremtiden skaber vi sammen

Økologisk Landsforening står i en alvorlig økonomisk situation, hvor vi har brug for, at alle foreningens medlemmer bidrager.

Som medlem i Økologisk Landsforening har du flere muligheder for at bidrage. Herunder kan du læse om de enkelte muligheder og de fradragsregler, der gælder for erhvervsmedlemmer.

Støt med dobbelt kontingent
Vælger du at indbetale dobbelt kontingent for 2018, indbetaler du samme beløbsstørrelse som det kontingentbeløb, du betalte til Økologisk Landsforening ved årets start. Indbetalingen er fradragsberettiget for landmands- og virksomhedsmedlemmer. Som tak for dit bidrag, får du mulighed for at blive hørt i forbindelse med vores strategiproces i efteråret.
LÆS MERE OG STØT HER

Støt med et engangsbeløb
Du kan donere et engangsbeløb til Økologisk Landsforening via MobilePay eller til vores konto i Merkur. Dit bidrag gør en vigtig forskel for vores fremtidige miljø, sundhed og dyrevelfærd – og for de kommende generationer og er med til at fastholde økologien på den aktuelle politiske dagsorden. Er du erhvervsdrivende, skal du være opmærksom på, at donationen ikke er fradragsberettiget. Er du erhvervsdrivende, og ønsker du at bidrage med et større beløb, kan du læse mere under støt og bliv markedsført.
LÆS MERE OG STØT HER

Støt og bliv markedsført
Ønsker du at give et yderligere bidrag ud over beløbet svarende til et dobbelt medlemskontingent, har du også mulighed for det. Vi kvitterer med at lægge dit navn eller logo på vores hjemmeside, og for landmands- og virksomhedsmedlemmer er bidraget fradragsberettiget.
LÆS MERE OG STØT HER

Giv et lån til Økologisk Landsforening
Du har også mulighed for at låne foreningen penge. Din indbetaling vil blive stiftet som ansvarlig lånekapital, som bliver stiftet med en mellemlang horisont på 5 år.
LÆS MERE OG STØT HER