Medlemsbetingelser Økoven

Et Økoven-medlemskab af Økologisk Landsforening er løbende, uden fast bindingsperiode, og fortsætter indtil du vælger at opsige det.

Som Øko-ven modtager du fire gange årligt Magasinet Økologisk og får medlemsrabat i Økologisk Landsforenings webshop.

Indmeldelse og kontakt

Indmeldelse sker via formular på www.okologi.dk og al kommunikation vil ske via email. Når du tegner et Øko-venskab må du således give dit samtykke til, at vi må kontakte dig pr. email.

Betaling

Ved oprettelsen af et Øko-venskab vælger du, om du ønsker at betale kontingent som et månedligt beløb eller et årligt beløb. Al betaling sker gennem BetalingsService og det er ikke muligt at tegne et Øko-venskab uden at det foregår via PBS.

Når du tegner et Øko-venskab indgår du en betalingsaftale med Økologisk Landsforening og accepterer dermed at Økologisk Landsforening bruger BetalingsService til at iværksætte løbende betalinger fra din konto. Dette fortsætter løbende frem til Øko-venskabet opsiges.

Kun personer over 18 år kan tegne et Øko-venskab.

Indgåelse af medlemsskab og kvittering

Når du opretter et Øko-venskab, indgår du aftalen med Økologisk Landsforening, CVR-nr. 13038139, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj, tlf. 87 32 27 00. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen korrekt modtager du automatisk en bekræftelsesmail.

Når tilmeldingen er korrekt registreret hos BetalingsService (vi sender information til dig på email) vil du modtage et velkomstbrev med posten.

Økoven-priser pr. 1. januar 2018

Øko-ven 26 kr. pr. kalendermåned, der betales via BetalingsService.

Øko-ven 255 kr. pr. år, der betales via BetalingsService.

Opsigelse

Opsigelse af Øko-venskab skal ske pr. email til mail info@okologi.dk inden den 20. i måneden, for at BetalingsService ikke trækker kontingent for den efterfølgende måned. Når du har modtaget en mail, der bekræfter din opsigelse, er din opsigelse registreret og gældende.

Du er til hver en tid velkommen til at oprette dig som Øko-ven igen.

Spørgsmål og hjælp

Har du spørgsmål til Øko-ven eller på anden måde brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af Øko-venskab, så send en mail til info@okologi.dk