Medlemsbetingelser for Personligt medlemskab

Et personligt medlemskab er et medlemskab af Økologisk Landsforening. Medlemsskabet er løbende, uden fast bindingsperiode, og fortsætter indtil du vælger at opsige det.

Som personligt medlem modtager du fire gange årligt magasinet Økologisk, avisen Økologi & Erhverv 22 gange om året og får medlemsrabat i Økologisk Landsforenings webshop.

Med et personligt medlemskab har du stemmeret på Økologisk Landsforenings årlige generalforsamling.

Indmeldelse og kontakt

Indmeldelse sker via formular på www.okologi.dk og al kommunikation vil ske via email. Når du tegner et personligt medlemskab må du således give dit samtykke til, at vi må kontakte dig pr. email.

Betaling

Ved oprettelsen af et personligt medlemskab vælger du, om du ønsker at betale kontingent kvartalsvis eller med et årligt beløb. Al betaling sker gennem BetalingsService og det er ikke muligt at tegne et personligt medlemskab uden at det foregår via Betalingsservice.

Når du tegner et personligt medlemskab indgår du en betalingsaftale med Økologisk Landsforening og accepterer dermed at Økologisk Landsforening bruger BetalingsService til at iværksætte løbende betalinger fra din konto. Dette fortsætter løbende frem til personligt medlemskab opsiges. 

Kun personer over 18 år kan tegne et personligt medlemskab.

Indgåelse af medlemskab og kvittering

Når du opretter en aftale om et personligt medlemskab, indgår du aftalen med Økologisk Landsforening, CVR-nr. 13038139, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj, tlf. 87 32 27 00. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen korrekt modtager du automatisk en bekræftelsesmail.

Når tilmeldingen er korrekt registreret hos BetalingsService (vi sender mere information per email til dig) vil du modtage et velkomstbrev med posten.

Personligt medlemskab priser pr. 18. december 2017

Personligt medlemskab 155,00 pr. kvartal, der betales via Betalingsservice.

Personligt medlemskab 610,00 kr. pr. år, der betales via Betalingsservice.

Opsigelse

Opsigelse af personligt medlemskab skal ske pr. email til info@okologi.dk inden den 20. i måneden, for at PBS ikke trækker kontingent for den efterfølgende måned. Når du har modtaget en mail, der bekræfter din opsigelse, er din opsigelse registreret og gældende.

Du er til hver en tid velkommen til at oprette dig som personligt medlem igen.

Spørgsmål og hjælp

Har du spørgsmål til personligt medlemskab eller på anden måde brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af personligt medlemskab, så send en mail til info@okologi.dk