Aktiviteter

Markedsfaglige aktiviteter i Økologisk Landsforening

Kørekort til detailhandlen

Vil du lære mere om afsætning af lokale varer via detailhandlen? Så er et detailhandelskørekort fra Coop Danmark A/S lige noget for dig.

Se program og tilmeld dig

Økologisk Fællesstand på Formland

I samarbejde med Messecenter Herning arrangerer Økologisk Landsforening en øko-stand på Formland, der finder sted fra den 18. - 21. august 2016.  På standen kan du møde økologiske virksomheder, der præsenterer deres sortiment af økologiske specialiteter. Mød økologien i Hal F og få inspiration til det økologiske udbud af delikatesser og specialiteter.

Læs mere om Formland

Temadag for Professionelle Køkkener

Tirsdag den 20. september inviterer Foodservice-teamet i Økologisk Landsforening til temadag for medlemsgruppen "Professionelle Køkkener" - læs mere om medlemskabet. For at deltage på temadagen skal man være medlem af Økologisk Landsforening som køkken.

Læs hele programmet for temadagen

Organic Export Academy

Organic Denmark afholder en lang række forskellige workshops og seminarer, som giver netop din virksomhed ballast til at afsætte økologiske fødevarer på eksportmarkederne. Du får de bedste resultater på messerne og i kontakten med dine indkøbere, når du er godt klædt på til at arbejde med eksport.

Se oversigt