Bag om tallene

ØKOLOGI SÆTTER NY REKORD I FOODSERVICE 2 mia. kr. økologisk omsætning i 2016. Foodservice slår igen alle rekorder med en vækst på 21%. Kom med bag tallene og bliv klogere på markedets udvikling.

Torsdag den 9. november, Økologisk Landsforening, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj


ØKOLOGI SÆTTER NY REKORD I FOODSERVICE
» 14.00 Velkommen
> Torben Blok, Markedschef foodservice, Økologisk Landsforening.

» 14.05 Øjebliksbillede af den samlede afsætningssituation på hjemmemarkedet
> Henrik Hindborg, Markedschef, Økologisk Landsforning.

» 14.20 21% økologisk vækst, hvor kom det fra?
> Martin Lundø, Chefkonsulent, Danmarks Statistik Fremlæggelse af de netop offentliggjorte omsætningstal for økologi i foodservice 2016.
Hvordan har markedet flyttet sig?

» 14.50 Nye mål og visioner for Økologisk Landsforening
> Helle Borup Friberg, ny adm. direktør i Økologisk Landsforning. Hør Helles mål og visioner om fremtiden for foreningen og økologien.

» 15.20 Pause

» 15.30 Nyt til restauranter, det økologiske spisemærke
> Torben Blok, Markedschef Foodservice, Økologisk Landsforening. Ny hjemmeside og materialer til restauranter. Sådan hjælper du dine restaurant-kunder til at opnå et økologisk spisemærke.

» 15.45 Drikkevarer - 4 spændende drikkeoplevelser til restauranter
Moko Saft: Det du ser, er det, du drikker.
Flow Kombucha: Fermenteret grøn te med spændende smagsvarianter.
Garden Theory: Vi giver lokale økologiske grøntsager et nyt og anderledes formål.
Nohrlund Økologiske Cocktails: Prisbelønnede, økologiske cocktails på flaske.

» 16.15 Let økologisk anretning
Smag og hør historien om Nord Gourmet

» 17.00 Tak for i dag


Tilmelding skal ske til Malene Jensen, mje@okologi.dk senest den 6. november. Først-til-mølle.

Med venlig hilsen Torben Blok, Rikke Grønning og Malene Jensen
Foodservice Teamet, Økologisk Landsforening

 

Hent program som pdf her