Besøg hos Grundfos

Økologisk Landsforening inviterer medlemsgruppen professionelle køkkener til netværksmøde i kantine på Grundfos.

Program for dagen:

 

13:00 Velkomst
Ved Rikke Grønning, Økologisk Landsforening og Jakob Olesen, Grundfos.

 

13:40 Rundvisning i kantinen

 

14:30 Madspild 2.0
Kantinen har på bare 4 år reduceret madspildet fra 60 tons årligt til 17 tons, og de arbejder fortsat på at reducere mængden. Målet er at komme ned på 15 tons i 2018. Hør den inspirerende fortælling om, hvordan arbejdet med madspild bringer kantinen ud i nogle muligheder og idéer, der ellers ikke ville være dukket op. En del af at mindske madspildet hænger sammen med samarbejdet med Østerkrog Gartneri, som leverer grøntsager til kantinen. Østerkrog Gartneri vil vise nogle af de skæve og krumme grøntsager og fortælle om, hvordan de arbejder med afsætningen af dem.

 

15:30 Kaffe og netværk

 

16:00 Tak for i dag

 

Deltagelse er gratis for køkkenmedlemmer i Økologisk Landsforening. Der er begrænset antal pladser, der fordeles efter først-til-mølle.
Tilmelding til Malene Jensen, mje@okologi.dk

 

Er dit køkken ikke medlem? Læs mere her