Økologi på menuen

Morgendagens gæster vil have guld og grønne skove

Velkommen til branche-formiddag for restauranter, caféer og hoteller.

I hyggelige omgivelser på restaurant BÆST på Nørrebro skal vi lytte til spændende oplæg fra nogle af branchens bæredygtigheds-frontløbere. Og vi skal debattere, hvordan økologi og bæredygtighed er nøglen til fremtidens gæster. Mikrofonen er åben! Se oplægsholdere og debattører på længere nede på siden.

Som afslutning på formiddagen byder vi på en lækker frokost fra restaurant BÆST. Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i guld og anvender økologiske råvarer fra sit eget landbrug, Farm of Ideas, kun 40 km derfra.

Tirsdag d. 13. november kl. 9.30-13.00
BÆST
Guldbergsgade 29 - 2200 København N

Tilmeld dig senest den 5. november 2018 hos: Malene Jensen på mje@okologi.dk
Tilmelding er gratis men nødvendig. Medbring bekræftelsen.
Meld afbud, hvis du bliver forhindret, der er kun få pladser.

Dagens konferencier

LARS BJERREGAARD
Mad- og fødevareskribent for bl.a. Politiken.

Oplægsholdere

TRINE HAHNEMANN
Hahnemanns Køkken
Guldmærket bageri, spiseri, kaffebar, take-away, kokkeskole og eventsted under samme tag.
Trine åbnede januar 2018 butik på Skt. Kjelds Plads, Østerbro. Ambitionen er 100% økologi i samarbejde med navngivne landbrug og leverandører. Hør om rejsen med bæredygtig mad og Det Økologiske Spisemærke i GULD.

CHRISTIAN F. PUGLISI
Restauratør med tre restauranter og et bageri med det Økologiske Spisemærket i GULD
Alle køkkener er tæt knyttet til lokale økologiske producenter og Christian driver et landbrug, hvor mælk, æg, kød og grønt leveres direkte til køkkenerne. Christian fortæller om, hvordan økologi og bæredygtighed skaber velsmag, økonomi, æstetik og ikke mindst arbejdsglæde.

COMWELL HOTELS
Comwell kæden med 15 hoteller i Danmark serverer 50% økologi for sine gæster – og fik økoprisen i 2017
Comwell Hotels modtog sidste år Årets Økopris for deres arbejde med bæredygtighed i hotelkædens mange restauranter. Men for Comwell er økologi ikke det overordnede mål, men en naturlig del af kædens store rejse mod en bæredygtig fremtid. Fra venste: Køkkenchef Rasmus Rasmussen, Hoteldirektør Rasmus Soelberg og PR & kommunikationansvarlig Simon Verheij.

Debattører

LEA MARIE JULIUSSEN
CSR-konsulent
Restauratørernes Garantiordning (REGA)
Hvordan kan samarbejde løfte restaurationsbranchen i en bæredygtig retning?

ANNE BIRGITTE AGGER
Direktør
Hotel og Restaurantskolen
Hvordan arbejder uddannelsesinstitutionerne med bæredygtighed og økologi?

RIKKE GRØNNING
Chefkonsulent Foodservice
Økologisk Landsforening
Hvor stort er det økologiske marked og hvor er vi på vej hen?

ANDREAS BUCHHAVE
Chefkonsulent
Landbrug & Fødevarer
Er der fremtid og forretning i den økologiske restaurant?

Program

Dagen starter med morgenkaffe kl 9.30.
Oplæggene starter kl. 10.00.
Vi slutter dagen af med frokost og siger tak for i dag kl. 13.00

VEL MØDT OG PÅ GLÆDELIGT ØKOLOGISK GENSYN

Rikke Grønning, Malene Jensen og Torben Blok, Foodservice-teamet i Økologisk Landsforening