Vær med på Foodexpo 2018

Kom og vær med til et nytænkende univers af oplvelser, der peger mod fremtiden: Foodexpo 2018.

2018 bliver året, hvor vi sætter en helt ny standard for øko-fremstød i Danmark. Tre messehaller fyldes med økologi på Foodexpo og omdannes til et nytænkende og sanseligt oplevelsesunivers, der peger mod fremtiden. En fremtid, hvor alle danskere – fra København til Lemvig – skal have mulighed for at få et økologisk måltid mad, når de spiser uden for hjemmet.

Økologi dækker ikke kun over mad, men nu også over eksempelvis tekstiler og plejeprodukter.

Til Foodexpo 2018 vil økologien udfolde sig i hele tre økohaller indrettet som bydele. Her får gæsterne lov til at se, opleve, smage, mærke, høre og lære mere om fremtidens økologi.

Desuden vil der være installeret en dialogkarrusel, hvor man får mulighed for at snakke med bl.a. tidligere minister og miljøkommissær i EU Ritt Bjerregaard, Økologisk Landsforenings direktør, Paul Holmbeck, og foreningens formand, Per Kølster, Alternativets formand, Uffe Elbæk, miljøprofessor Philip Grandjean og debattør Bjørn Lomborg.

Er man til konkurrencer, går man heller ikke forgæves på messen, for vi uddeler ØKO-guld til nye økologiske produkter, der bliver overrakt 80-100 nye økologiske spisemærker, der er blindsmagning på programmet, og så afholdes en opskriftskonkurrence.

Bliv udstiller

Som udstiller får man ikke blot en unik messeoplevelse, men adgang til fællesområdet for udstillere, økologisk forplejning fra Kødbyens Mad&Marked, mulighed for at lade op i pauserne og at skabe netværk med andre i branchen.

Kontakt os allerede nu for at høre mere om dine muligheder for at blive en del af Øko-hallerne.

Foodexpo 2018 afholdes fra den 18. – 20. marts i Messecenter Herning.