Spidskålssandwich

Spidskål er for lækkert - også råt – bare fintsnittet og marineret giver spidskålen den som det sprøde tilbehør, som også passer ind i dit sandwich køkken. Der er mad i det.

Og husk at hvert spidskålshoved du anvender, sparer grundvandet for mødet med pesticider…For der må ikke sprøjtes i de økologiske spidskål.

 

10 sandwich

 

200 g spidskål

25 g mangochutney

Salt

Peber

Lidt majonæse

250 g peberfrugt

3 stængler dild

Kødpålæg - vælg selv

 

Skyl spidskål, tør og snit i fine lange strimler. Vend spidskålen med mangochutney, salt og peber.

 

Smør sandwichbollen med lidt majonæse.

 

Fyld sandwich med spidskål, skiver af peberfrugt, en dusk dild og kød eller vegetarpålæg efter eget valg.

 

Energi pr. person:

1200 kJ (290 kcal)

 

Energifordeling:

Protein: 16 %

Kulhydrat: 69 %

Fedt: 15 % (5 g)