Arrangementet er afsluttet.
Afslutningskonference: Naturkvæg og kriterier for græsfodret kødproduktion
Program
09.30 - 10.00 Ankomst og kaffe
10.00 – 10.15 Velkomst og formål med dagen v. Iben Alber Christiansen og Bent Rasmussen, ICOEL
10.15 – 11.30 Præsentation af projektets resultater i forhold til Klima, Dyrevelfærd og Natur
11.30 – 13.00 Interaktiv frokost med smagsprøver på kød med forskellig historie og tilberedning
Den Gamle Stald, Gl. Estrup
Herunder følgende oplæg:
100% græsfodring hvad er effekten på kødets kvalitet? v. Margrethe Therkildsen, AU
Hvilke kvaliteter i fødevarer afgør, hvor meget vi spiser? v. Barbara Vad Andersen, AU
Hvordan skal fremtidens oksekød afsættes til forbrugerne? v. Afsætningsnetværk
13.00 – 14.00 Præsentation af projektets resultater i forhold til Jordressourcen, Landdistrikter og Produktet
14.00 – 14.30 Perspektivering og afslutning
Arrangeret i projekterne Naturkvæg, Den uundværlige Ø-ko og GrOBEat
Tid
14. december 2021
Kl. 9.30 - 14.30
Arrangør
Innovationscenter for Økologisk Landbrug
Pris
Gratis, men tilmelding er nødvendig senest 10. december, kl. 12.00 pga. begrænset deltagerantal
Kontakt
Bent Rasmussen
Økologikonsulent/Projektleder
E-mail: beor@icoel.dk og 61435129