Arrangementet er afsluttet.

Afslutningskonference: Naturkvæg og kriterier for græsfodret kødproduktion

Program

09.30 - 10.00 Ankomst og kaffe

10.00 – 10.15 Velkomst og formål med dagen v. Iben Alber Christiansen og Bent Rasmussen, ICOEL

10.15 – 11.30 Præsentation af projektets resultater i forhold til Klima, Dyrevelfærd og Natur

11.30 – 13.00 Interaktiv frokost med smagsprøver på kød med forskellig historie og tilberedning

Den Gamle Stald, Gl. Estrup
Herunder følgende oplæg:

100% græsfodring hvad er effekten på kødets kvalitet? v. Margrethe Therkildsen, AU
Hvilke kvaliteter i fødevarer afgør, hvor meget vi spiser? v. Barbara Vad Andersen, AU
Hvordan skal fremtidens oksekød afsættes til forbrugerne? v. Afsætningsnetværk

13.00 – 14.00 Præsentation af projektets resultater i forhold til Jordressourcen, Landdistrikter og Produktet

14.00 – 14.30 Perspektivering og afslutning

Arrangeret i projekterne Naturkvæg, Den uundværlige Ø-ko og GrOBEat

Tid

14. december 2021

Kl. 9.30 - 14.30

Arrangør

Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Pris

Gratis, men tilmelding er nødvendig senest 10. december, kl. 12.00 pga. begrænset deltagerantal

Kontakt

Bent Rasmussen
Økologikonsulent/Projektleder
E-mail: beor@icoel.dk og 61435129

Foel
Gudp
Kvaegafgiftsfonden
Maelkeafgiftsfonden
Luk (Esc)