Afslutningskonference: Naturkvæg og kriterier for græsfodret kødproduktion

Program

09.30 - 10.00 Ankomst og kaffe

10.00 – 10.15 Velkomst og formål med dagen v. Iben Alber Christiansen og Bent Rasmussen, ICOEL

10.15 – 11.30 Præsentation af projektets resultater i forhold til Klima, Dyrevelfærd og Natur

11.30 – 13.00 Interaktiv frokost med smagsprøver på kød med forskellig historie og tilberedning

Den Gamle Stald, Gl. Estrup
Herunder følgende oplæg:

100% græsfodring hvad er effekten på kødets kvalitet? v. Margrethe Therkildsen, AU
Hvilke kvaliteter i fødevarer afgør, hvor meget vi spiser? v. Barbara Vad Andersen, AU
Hvordan skal fremtidens oksekød afsættes til forbrugerne? v. Afsætningsnetværk

13.00 – 14.00 Præsentation af projektets resultater i forhold til Jordressourcen, Landdistrikter og Produktet

14.00 – 14.30 Perspektivering og afslutning

Arrangeret i projekterne Naturkvæg, Den uundværlige Ø-ko og GrOBEat

Tid

14. december 2021

Kl. 9.30 - 14.30

Lokation

Den Gamle Stald, Gl. Estrup
Randersvej 4, 8963 Auning

Arrangør

Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Pris

Gratis, men tilmelding er nødvendig senest 10. december, kl. 12.00 pga. begrænset deltagerantal

Kontakt

Bent Rasmussen
Økologikonsulent/Projektleder
E-mail: beor@icoel.dk og 61435129

Tilmelding

Foel
Gudp
Kvaegafgiftsfonden
Maelkeafgiftsfonden
Luk (Esc)