Inspirationsaften Forædling, afsætning og etablering

Denne aften skal vi blive meget klogere på forædling af specialprodukter suppleret med gode råd til etablering af egen bedrift og tips til hvordan man prissætter sit produkt og får adgang til markedet.

Vi tager udgangspunkt i vores lokale virksomhed Saluminati, der er venlige at åbne dørene for os denne aften. Hos Saluminati arbejder de med modning og saltning af pølser der efterfølgende lufttørres, hvilket giver en fantastik smag af det nordiske køkken og naturen. Virksomheden der bl.a. leverer til
Irma, COOP og Inco er etableret af Kim og Katja som også viser rundt denne aften.

Denne aften er gratis og åben for alle LandboUngdoms medlemmer.

Program

18.30 Velkomst og aftenens program v/ Jens Peter Hermansen, Innovationscenter for Økologisk Landbrug og
Kim Søndergaard, indehaver Saluminati18.45 Aftensmad - Innovationscenter for Økologisk Landbrug byder på mad og drikke

19.15 Rundvisning i virksomheden. Hvad er det vi laver ? Trends i markedet / kunder v/ Kim og Katja, ejere

20.00 Hvordan får landmænd adgang til kokke, slagtere og direkte afsætning? Hvordan prissætter man sin vare? v/ Mads Illum Hansen, Økologisk Landsforening

20.30 Smagning af forskellige pølser v/ Kim og Katja, Saluminati

21.00 Hvad skal du overveje før etablering og generationsskifte? Vores erfaringer fra over 50 cases. v/ Jens Peter Hermansen, Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Tid

29. november 2021

Kl. 18.30 - 21.00

Lokation

Bistrupgade 18
4700 Næstved

Arrangør

LU region øst, Sydøstsjællands LU, Innovationscenter for Økologisk Landbrug (ICOEL) og Saluminat

Tilmelding

Sms til Frederik Langebæk 40246567 eller Christian Orthmann 27577098
Su: Senest mandag den 22. november.
Først-til-mølle. Max 25 deltagere

Arrangør

LU region øst, Sydøstsjællands LU, Innovationscenter for Økologisk Landbrug (ICOEL) og Saluminat.

Kontakt

Frederik Langebæk 40246567 eller Christian Orthmann 27577098

Luk (Esc)