Kompost til økologisk planteproduktion

Innovationscenter for Økologisk Landbrug fremviser sammen med Odense Renovation og Rambøll kompost af recirkuleret have-parkaffald, tang, madaffald og spildevandsslam. Vi taler om komposteret grøngødning, og om tilsætningsstoffer og blandingsforhold kan forbedre kompostens gødningsværdi.

Fokus er på optimering af kompostens gødningsværdi i økologisk planteavl og på at forbedre landbrugsjordens kulstoflagring, jordliv og jordstruktur. De miler, vi skal se, er sammensat af forskellige restprodukter for at opnå en kompostgødning med en førsteårs-effekt, der er velegnet til planteproduktion.

Vi præsenterer resultater fra to års markforsøg med den næringsrige og optimerede kompost. Du kan også blive klogere på kompostens betydning for bedriftens næringsstofbalance.

Tid

11. oktober 2022

10.00 - 14.00

Lokation

Odense Nord Miljøcenter
Strandløkkevej 100
5270 Odense

Rutevejledning

Arrangør

Innovationscenter for Økologisk Landbrug, Odense Renovation og Rambøll

Pris

Gratis, men tilmelding er nødvendig

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning, skal vi have din tilmelding senest 3. oktober. Tilmeld dig via formularen her på siden.

Kan du ikke se tilmeldingsformularen, skal du klikke ind på https://icoel.dk/cookies/ og ændre dit samtykke til "Tillad alle".

Kontaktpersoner

Sidsel Birkelund Schmidt, 23481756; sibs@icoel.dk

Morten Winther Vestenaa, 23473392; mowv@icoel.dk

Arrangementet er en del af projekterne ’Kompost – recirkuleret næring og kulstof til jord og afgrøder’ og ’Komposteret grøngødning – praktisk fremstilling og analyse’, der er støttet af:

Tilmelding

Navn
Adresse
Postnummer
By
E-mailadresse
Telefonnummer
Besked
Luk (Esc)