Konference: Fra muld til mund - Sådan sikrer vi salget af danske økologiske planteproteiner

Fra muld til mund - Sådan sikrer vi salget af danske økologiske planteproteiner

Vær med, når vi hylder danske økologiske planteproteiner og sætter fokus på råvarekvaliteten, potentialet for anvendelse, private kantiner, forbrugere samt en stærk og sammenhængende værdikæde.

Der vil være oplæg fra samt dialog mellem Institut for Plante- og Miljøvidenskab & Københavns Universitet, Meyers Kantiner, Økologisk Landsforening & Plantebaseret Videnscenter, Landbrug & Fødevarer, Organic Plant Protein samt Dansk Cater. Frokosten leveres af Hanegal & Mikuna.

Konferencen arrangeres i samarbejde med Københavns Universitet og finder sted i regi af "Netværk for Fremtidens Planteproteiner", som er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

Læs mere om netværket: HER

Program

Se programmet her.

Tid

23. maj 2022

Kl. 10:00 - 15:45

Lokation

Københavns Universitet
Nørregade 10
1165 København

Rutevejledning

Arrangør

Plantebaseret Videnscenter og Københavns Universitet

Pris

Gratis for bekræftede deltagere

Tilmelding

Link til tilmelding til konferencen

Kontakt Mette Fisker på mail: mette.fisker@vegetarisk.dk, hvis du vil anmode om at deltage, eller har
spørgsmål angående arrangementet eller netværket.

Luk (Esc)