Arrangementet er afsluttet.
Konference: Fra muld til mund - Sådan sikrer vi salget af danske økologiske planteproteiner
Fra muld til mund - Sådan sikrer vi salget af danske økologiske planteproteiner
Vær med, når vi hylder danske økologiske planteproteiner og sætter fokus på råvarekvaliteten, potentialet for anvendelse, private kantiner, forbrugere samt en stærk og sammenhængende værdikæde.
Der vil være oplæg fra samt dialog mellem Institut for Plante- og Miljøvidenskab & Københavns Universitet, Meyers Kantiner, Økologisk Landsforening & Plantebaseret Videnscenter, Landbrug & Fødevarer, Organic Plant Protein samt Dansk Cater. Frokosten leveres af Hanegal & Mikuna.
Konferencen arrangeres i samarbejde med Københavns Universitet og finder sted i regi af "Netværk for Fremtidens Planteproteiner", som er støttet af Fonden for økologisk landbrug.
Læs mere om netværket: HER
Program
Tid
23. maj 2022
Kl. 10:00 - 15:45
Arrangør
Plantebaseret Videnscenter og Københavns Universitet
Pris
Gratis for bekræftede deltagere
Tilmelding
Link til tilmelding til konferencen
Kontakt Mette Fisker på mail: mette.fisker@vegetarisk.dk, hvis du vil anmode om at deltage, eller har
spørgsmål angående arrangementet eller netværket.