Arrangementet er afsluttet.

Kursus: Økonomi til Økologi (Jylland)

Økologi er et grundvilkår i en bæredygtig fremtid - så hvordan fastholder vi de økologiske råvarer i vores køkkener, når kostbudgetterne er under pres?

Kurset giver praktisk indsigt i arbejdet med økologi, og du kommer hjem med ny viden, masser af inspiration til nye retter og muligheder i det økologiske køkken, nye bæredygtige opskrifter og ikke en mindst en ret lækker goodiebag med øko-lækkerier.

Vi skal arbejde med, hvordan man i et efterskolekøkken kan fastholde kostbudgettet, skrue ned for det animalske og bidrage positivt til sundheden og Co2udledningen.

Dagen vil foregå med en blanding af dialog og fagligt udviklende opgaver. Der vil være masser af tid til at stille spørgsmål, få sparring og snakke økologi, økonomi, bæredygtighed, grønne retter og osv. Vi garanterer, at I kommer hjem med ny inspiration og stof til eftertanke.

Kurset arrangeres af Økologisk Landsforening og undervisningen står Uffe Truelsen, Køkkenkultur, for. Uffe har 10 års erfaring med omlægning til økologi i et efterskolekøkken og så har han fingeren på pulsen ift. den grønne omstilling, bæredygtige muligheder og økologiske løsninger – alt sammen målrettet efterskolekøkkener.

TID:

Mandag den 28. november kl. 9.00 – 15.00

STED:

Kornets Hus
Guldagervej 501
9800 Hjørring

Kornets Hus er Nordjyllands nye oplevelsescenter for korn, madkultur og aktiviteter. Leder af Kornets Hus, Johannes Vestergaard vil i løbet af dagen give en introduktion til husets mange facetter og muligheder.

Deltagelse er gratis, og det er muligt at komme flere fra samme køkken.

Vi glæder os til at se dig til en spændende dag.

Tilmeld dig herunder senest d. 22. november 2022.

Tid

28. november 2022

9.00 - 15.00

Lokation

Kornets Hus
Guldagervej 501
9800 Hjørring

Rutevejledning

Arrangør

Økologisk Landsforening

Pris

Det er gratis.

Kontaktperson:

Malene Jensen

E-mail: mje@okologi.dk

Tlf. 40 63 35 15

Tilmelding

Kurset er støttet af:

Fonden For Økologisk Landbrug
Luk (Esc)