Arrangementet er afsluttet.

Kursus: Økonomi til Økologi (Sjælland)

Økologi er et grundvilkår i en bæredygtig fremtid - så hvordan fastholder vi de økologiske råvarer i vores køkkener, når kostbudgetterne er under pres?

Kurset giver praktisk indsigt i arbejdet med økologi, og du kommer hjem med ny viden, masser af inspiration til nye retter og muligheder i det økologiske køkken, nye bæredygtige opskrifter og ikke en mindst en ret lækker goodiebag med øko-lækkerier.

Vi skal arbejde med, hvordan man i et efterskolekøkken kan fastholde kostbudgettet, skrue ned for det animalske og bidrage positivt til sundheden og Co2udledningen.

Dagen vil foregå med en blanding af dialog og fagligt udviklende opgaver. Der vil være masser af tid til at stille spørgsmål, få sparring og snakke økologi, økonomi, bæredygtighed, grønne retter og osv. Vi garanterer, at I kommer hjem med ny inspiration og stof til eftertanke.

Kurset arrangeres af Økologisk Landsforening og undervisningen står Uffe Truelsen, Køkkenkultur, for. Uffe har 10 års erfaring med omlægning til økologi i et efterskolekøkken og så har han fingeren på pulsen ift. den grønne omstilling, bæredygtige muligheder og økologiske løsninger – alt sammen målrettet efterskolekøkkener.

TID:

Mandag den 5. december kl. 9.00 – 15.00

STED:

Mejnerts Mølle
Forsingevej 4
4470 Svebølle

Mejnerts Mølle er et familiedrevet, økologisk landbrug på 1600 hektar med egen mølle og egen produktion af korn og mel. Mejnerts Mølle står selv for alle led i produktionen af mel fra mark til mølle - fra muld til mund. Kornet høstes, og bliver derefter koldformalet på 100% gammeldags manér.
Direktør Peter Mejnertsen vil i løbet af dagen fortælle om virksomheden og give et indblik i stedets mange facetter.

Deltagelse er gratis, og det er muligt at komme flere fra samme køkken.

Vi glæder os til at se dig til en spændende dag.

Tilmeld dig herunder senest d. 1. december 2022.

Tid

5. december 2022

9.00 - 15.00

Lokation

Mejnerts Mølle A/S
Forsingevej 4
4470 Svebølle

Rutevejledning

Arrangør

Økologisk Landsforening

Pris

Det er gratis.

Kontaktperson:

Malene Jensen

E-mail: mje@okologi.dk

Tlf. 40 63 35 15

Kurset er støttet af:

Fonden For Økologisk Landbrug
Luk (Esc)