Arrangementet er afsluttet.
Økologisk Inspirationsdag 2023
ØKOLOGISK INSPIRATIONSDAG: Mod den økologiske fremtid
Vær' med til Økologisk Landsforenings store Inspirationsdag, hvor vi sætter fokus på fremtidens grønne, bæredygtige, smagsfulde og klimabevidste økologiske muligheder.
Vi samler branchen på tværs og inviterer indenfor til økologiske samtalesaloner med nogle af Danmarks største øko-entusiaster. En skøn mulighed for at møde branchens øko-ildsjæle, og ikke mindst for at få forkælet alle sanserne.
Det er en dag for den brede branche, så tag din kollega under armen til en dag, I ikke vil gå glip af!
Tilmeld dig Økologisk Inspirationsdag 2023 lige her, senest den 22. oktober. Der er et begrænset antal pladser.
DAGENS PROGRAM
KL. 10.30 VELKOMST MED ØKOLOGISKE SMAGS- OG INSPIRATIONSOPLEVELSER
- Start dagen med skønne smagsoplevelser, der sender smagsløgene på opdagelse
- Bliv forført til nye bæredygtige handlinger i vores inspirationsområde, hvor du kan opleve de nyeste økologiske tiltag og bæredygtige løsninger
- Velkomsttale - hvor bæredygtig er du?
Ved Anne Skare, fremtidsforsker hos Universal Futurist og ØKO-ambassadør
_______________________________________________________________________________________
SAMTALESALON: DEN ØKOLOGISKE FREMTID MED KANT
- Parterapi for den grønne omstilling
Ved Louise Køster, forperson i Økologisk Landsforening - Kan man flytte en ny generation til at være bæredygtig og økologisk?
Ved Jasper Gramkow Mortensen, skoleleder på Oure Skolerne, som tæller et kostgymnasium samt efter- og højskole - PROGRAMNYT: Vi kan dele den glædelige nyhed, at vi har fået økologi fra troperne på programmet til vores Inspirationsdag
Ved Sigrid Vestergaard, programkoordinator i Økologisk Landsforening, og Per Rasmussen, programleder i Økologisk Landsforening, som sammen er ansvarlige for foreningens udviklingsprogram. Hør dem fortælle om, hvordan økologisk produktion af tropiske varer som kaffe, vanilje og kakao i Uganda og Tanzania har stor betydning for at forbedre basale levevilkår for de familielandbrug, der producerer dem.
_______________________________________________________________________________________
FROKOSTSALON
Aamanns Replik, som har Det Økologiske Spisemærke i sølv, forkæler os alle med en lækker frokost. Tag ved tilmeldingen stilling til, hvilken af dagens to skønne retter, du vil nyde. Vælg mellem:
- Det grønne økologiske – nu med kød
- En frokosttallerken der emmer af bælgfrugter
Nåede du ikke omkring hele inspirationsområdet om formiddagen, så er der rig mulighed for at gå på opdagelse og fortsætte snakken i forlængelse af frokosten.
_______________________________________________________________________________________
FIND DET RETTE SPOR FOR DIG
Glæd dig til at opleve og høre en masse dygtige og engagerede mennesker, når vi efter frokosten deler os op i to spor, der dykker ned i økologien. Vælg det helt rette spor for dig ved tilmeldingen – det bliver et svært valg!
SPOR 1
- Økologi - en forskel til verden
Ved Anne Pøhl Enevoldsen, enhedschef for bæredygtig mad og sundhed hos Fødevarestyrelsen - ESG, den bæredygtige handling – er du klar?
Hvordan spiller økologien ind i ESG i fremtiden? Ved Mette Toftegaard Rasmussen, Senior Manager hos BDO - Er økologi en del af det klimavenlige måltid?
Ved Landbrugs- og fødevarepolitisk chef, Sybille Kyed og forperson, Louise Køster, hos Økologisk Landsforening
SPOR 2
- Når økologien er en del af 40.000 måltider dagligt i ISS
Ved Morten Hassing, Head of Food Product & Performance hos ISS - Hvor økologisk og bæredygtigt skal fremtidens events være?
Er du klar til at ændre vaner? Ved Peter Skoven, Food & Beverage direktør for Northside Festival - Sæt ord på den forskel, du gør!
Ved Line Hedeboe, kommunikationschef i Økologisk Landsforening
_______________________________________________________________________________________
TID TIL FORKÆLELSE OG ØKOLOGISK INSPIRATION
En fremtid du ikke vil gå glip af
Vi slutter dagen af med 2 festtaler fra spændende debattører, der begge har et hjerte, der brænder for den økologiske udvikling.
Anne-Birgitte Agger (Gigger), direktør for hotel- og restaurantskolen, giver sit ærlige svar på, hvad der skal til, for at vi kan komme videre med økologien.
Iben Krog, medstifter af Tænketanken Frej, folketingskandidat for Venstre og manager hos Rud Pedersen, sætter retningen for økologien og et mere grønt samfund i balance.
Uddeling af Økoprisen 2023
Hvem skal have årets Økopris i 2023? Vær’ med, når vi afslører dette års vinder! Prisen overrækkes til en økologisk ildsjæl af Mona Carøe, forperson i Økologisk Landsforenings udvalg for professionelle køkkener og cheføkonoma på Randers Regionshospital, samt Helle Borup, adm. direktør i Økologisk Landsforening.
KL. 17.00 TAK FOR I DAG
_______________________________________________________________________________________
FÆLLESMIDDAG
Har du ikke fået nok af de gode snakke i løbet af dagen, så har du en oplagt mulighed for at fortsætte aftenen i godt selskab med kollegaer fra branchen. Vi slutter dagen af i fællesskab, når alle interesserede nyder en skøn fællesmiddag for egen regning. Aamanns Replik forkæler os med en 2-retters menu samt et glas vin for kun 500 kr.
Tilmeld dig fællesspisningen, når du melder dig til dagen.
Tilmeld dig Økologisk Inspirationsdag 2023 lige her, senest den 22. oktober. Du finder invitationen til dagen her - del den gerne med dit netværk.
Tid
6. november 2023
Kl. 10:30
Arrangør
Økologisk Landsforening
Pris
Det er gratis at deltage
Tilmelding
Tilmeld dig dagen her.
Har du lyst til at høre mere, eller har du spørgsmål? Så kontakt:
Torben Blok
Markedschef for foodservice
Tlf. 2961 6934
Marie Boudigaard Granlie
Projektkoordinator
Tlf. 2542 9328