Arrangementet er afsluttet.

Økologiske spisekartofler – årets netværksarrangement

Innovationscenter for Økologisk Landbrug inviterer i samarbejde med Økologisk Landsforening til årets økologiske spisekartoffel- netværksarrangement. Vi samler branchen og går i dialog om vigtige emner med et fælles ønske om at udvikle den danske økologiske spisekartoffelproduktion.

Program

09.50-10.00 Ankomst, kaffe

10.00: Velkomst og intro v/projektleder Malte Nybo Andersen, Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Klimatal og klima-case v/Malte Nybo Andersen

  • Kartoflens klimaaftryk – kendte tal og nye beregninger, samt klimahandlingsplan
  • Gennemgang af klima-case

Gastronomi, marketing og strategi

  • Hvordan formidles klima-casen til forbrugerne? v/Christine Meisner Andersen, 727
  • Flere kartofler på de danske tallerkner – hvordan rykker vi forbrugeren med gastronomiske virkemidler v/Per Mandrup, leder af Culinary Institute by Vejle Erhverv
  • Klima-case som led i en bæredygtig virksomesprofil v/Rasmus Rasmussen, Køkkenchef Comwell KBH

11.45: Frokost med fokus på den økologiske kartoffel

12.30: Kartoflen på klimadagsordenen og fremtidige økologiske afsætningskanaler

  • Foodservice-grossist v/Steffen Jespersen, Markedschef frugt og grønt BC Catering
  • Detailhandlen v/Claus Solberg, Dagrofa
  • Alternativ afsætning v/Morten Jensen, Syrengården

Markedsforventninger og det fremtidige arbejde med den økologiske spisekartoffel

  • Kartoffel leverandør v/ Michael Flø og Jakob Westphal, Danespo
  • Fælles faglig agenda i den økologiske og konventionelle kartoffelproduktion v/Lars Bødker, SEGES

14.00: Tak for i dag og på gensyn

Tid

11. november 2021

Kl. 09.50-14.00

Arrangør

Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Pris

Arrangementet er gratis. Der er begrænset deltagerantal, og tilmelding er nødvendig senest 9. november.

Kontaktperson

Malte Nybo Andersen
Projektleder
mnya@icoel.dk / 61 97 49 08

Netværksarrangementet er arrangeret af Innovationscenter for Økologisk Landbrug og Økologisk Landsforening.

Projektet er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Kartoffelafgiftsfonden
Icoel
Oekologisk Landsforening
Luk (Esc)