Arrangementet er afsluttet.

Matchmaking event: Plantebaserede økologiske snacks

Du inviteres til matchmaking event med fokus på plantebaserede økologiske snacks torsdag den 2. marts 2023, kl. 13.00-16.00 i København.

Danskerne ønsker at spise mere klimavenligt og sundt, og i den forbindelse ser vi også en stigende udvikling inden for det plantebaserede økologiske snack sortiment.

Vi holder matchmaking event for at inspirere producenter og ingrediensvirksomheder på tværs af branchen til at samarbejde om at lave flere plantebaserede snacks, og give salgskanaler mulighed for at opleve nye snacks på det danske marked.

Program:

13.00: Velkomst og kort introduktion til plantebaserede økologiske snacks.

13.05: Karin Beukel, CEO og medstifter af Agrain vil præsentere deres økologiske chips med maskmel og mulighederne for at anvende maskmel i snacks.

13.25: Lars Eghøj, stifter af Nordic Quinoa vil give smagsprøver på sit knækbrød og kiks med quinoa, og fortælle om fordelene ved quinoa som ingrediens i andre snacks.

13.45: Eva-Marie Lange, sektionsleder for Teknologisk Institut, vil rådgive om holdbarhed, fødevaresikkerhed, produktudvikling, mærkning, forbrugerindsigter og fortælle lidt om deres pilotproduktion af ”puffede snacks” på vores ekstruder.

14.05-14.35: Pause med tid til at netværke og smage på plantebaserede økologiske snacks.

14.35: Maybritt Beutnagel, CEO og medstifter af Maymays vil byde på knasende krydrede kikærtesnacks også kaldet Maymays Munchies, og snakke om hvorfor det er fordelagtigt at bruge bælgfrugter i snacks.

14.55: Øjvind Krabbe, CEO i Noumeal, vil fortælle om deressmagfulde og næringsrige plantebaserede snacks med grøntsager, frø og kerner, som især henvender sig til kunder som har fokus på sundhed.

15.15: Matchmaking mellem producenter, ingrediensvirksomheder, vidensinstitutioner og salgskanaler.

16.00: Tak for i dag evt. mere tid til at netværke.

Tilmeld dig matchmaking eventet her: https://www.collect.nu/DVF/matchmaking_snacks

Matchmaking eventet finder sted i regi af "Netværk for Fremtidens Planteproteiner", som er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

Vi glæder os til at se dig 🌿

Tid

2. marts 2023

Kl. 13.00 - 16.00

Lokation

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12
2200 København

Rutevejledning

Arrangør

Dansk Vegetarisk Forening

Pris

Gratis

Luk (Esc)