Workshop: Mere økologi på dagsordenen hos bagerne

Det økologiske fødevaremarked er i konstant vækst, og brød kan få en væsentlig betydning de kommende år. Corona nedlukningen sendte mange forbrugere til den økologiske melhylde i detailhandlen for selv for en stund at etablere sit helt eget mikrobageri. Paradoksalt nok, så fylder det økologiske brød, kage, konditori og bake-off relativt lidt hos bagere og supermarkeder. Men hvad skyldes dette, når nu forbrugerne efterspørger det selv?

Vi samler for første gang nogensinde industrien, grossisterne og detailhandlen til en spændende workshop og inspirationsdag på Volkerts Fylke i Kolding. Så hvad enten du er bagermester, salgskonsulent, produktudvikler eller direktør, så meld dig til en dag, hvor vi får stillet skarpt ind på økologien indenfor brød og mel.

PROGRAM

Kl. 10:00 Dagen skydes i gang

Hvordan ser detailmarkedet ud for økologi indenfor brød og konditori i dag og i de kommende år?
V/ Birgitte Jørgensen, markedschef for detail i Økologisk Landsforening

Foodpeople og Hahnemanns Køkken fortæller om deres arbejde med økologi og bagværk
V/ Katrine Roelsgaard, Hahnemanns Køkken, og Susanne Nielsen, Foodpeople/ Il Fornaio

Debat: Hvilke muligheder, barrierer og begrænsninger har branchen?
Moderator: Rikke Gryberg som i dag er KAM og produktudvikler hos Grøn Fokus og har en baggrund som konditor og produktudvikler hos Emmerys.

Frokost og netværk

Økologiens udvikling indenfor bagerbranchen i de kommende år
V/ John Jønsson, formand for Bager- & Konditormestre i Danmark og fødevarerådgiver Henrik Jellev Madsen

Hør mere om, hvordan økologi kan måles og dokumenteres.
V/Comida

Kl. 14. Vi slutter dagen af med kagebord

Tid

1. december 2021

Kl. 10.00 - 14.00

Lokation

Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
6000 Kolding

Arrangør

Økologisk Landsforening

Pris

Gratis. Der er et no show gebyr ved afbud senere end d. 25/11.

Kontaktpersoner

Mads Illum Hansen
mih@okologi.dk
Tlf. 24 42 11 71

Marie Boudigaard Granlie
mbo@okologi.dk
Tlf. 24 42 11 71

Økologisk Landsforening
Paf
Luk (Esc)