Gæster og møder

Vejledning vedrørerende gæster og møder i Økologiens Hus.

Økologisk Landsforening følger naturligvis myndighedernes anbefaling og har opfordret alle medarbejdere til i videst muligt omfang at arbejde hjemme, og afholde møder online og via telefon.

Heldigvis har næsten alle medarbejdere i Økologisk Landsforening mulighed for at arbejde hjemme, og derfor er vi fortsat tilgængelige og står til rådighed i den udstrækning, I har brug for os, så tøv ikke med at kontakte os

Som det sikkert også er tilfældet hos jer, kræver det, at vi afholder alle møder online eller via telefon, ligesom det for flere også betyder, at børn og familie er hjemme i perioden. Det kan derfor godt være, du hører børn i baggrunden, når vi har møder. 

Har du allerede aftalt et møde med en person i foreningen, bliver du kontaktet med henblik på at aftale formen, mødet bliver afholdt på.

Vi ønsker ikke besøg i Økologiens Hus på Silkeborgvej af personer, der siden 2. marts 2020 er hjemkommet fra rejse i et af de lande eller områder, der er særligt ramt af corona-virus og dermed er på Udenrigsministeriets liste over lande, det frarådes at rejse til.

Denne appel gælder også personer, der har været i direkte kontakt med familiemedlemmer, når disse har opholdt sig i risikoområder og er kommet hjem den 2. marts eller senere.

Se de danske myndigheders samlede informationer om coronavirus på coronasmitte.dk.