Kom med til Høstmarked- og fest

Sensommeren byder på økologisk hygge for hele familien; i august er der fællesspisning i Aarhus og København, og den første weekend i september inviterer øko-gårde rundt om i landet indenfor til årets Høstmarked.

Et langbord i Danmarks to største byer med økologiske retter fra nogle af byernes dygtigste kokke. Høstfesten i Aarhus d. 18. august og på Frederiksberg d. 24. august giver dig mulighed for at holde fri fra madlavningen og i stedet tage venner eller familie under armen(e) for at spise i det fri med selskab fra andre madnydere. 

Læs mere om arrangementet i Aarhus her

Læs mere om arrangementet i København her

 

Kort tid efter - den første weekend i september - er det så, at en lang række øko-gårde slår stalddørene op og inviterer indenfor til det årlige Høstmarked. Det finder sted d. 1.-2. september, og der vil være et væld af sjove aktiviteter på gårdene. Var det noget med en ridetur på en islandsk hest? Lidt indkøb i en gårdbutik, frokost i gårdens café eller et møde med dyrene på gården? Hver gård har forskellige tilbud og giver derfor gæsterne en unik oplevelse.

Læs mere om Høstmarkedet og find din gård her