Om høstfesten

Den 18. august afholder Smag på Aarhus og Økologisk Landsforening en eventyrlig langbordsmiddag med en helt unik 3-retters måltidsoplevelser for 500 gæster midt i byen!

Siden tidernes morgen har høsten været en særlig tid på året. En tid hvor sæsonens hårde arbejde på marken belønnes med en overflod af smukke råvarer. Lige så længe har man fejret høsten i fællesskab ved høstmåltider og høstfester. Men traditionen for fælles fejring af høsten er forsvundet.

Aarhus Høstfest er byens nye fælles høsttradition. Det er Aarhus, når den er bedst. Det er en festmiddag, hvor byen og landet slår sig sammen og fejrer frugten af landmandens hårde arbejde til en helt unik middag midt i byen.

Og i bedste sammenskudsånd bringer alle noget med til bordet. De økologiske landmænd bringer smukke økologiske råvarer, kokkene leverer håndværk og kreativitet, når de kreerer måltidet, og en håndfuld af byens grønne og bæredygtige frivillige fællesskaber leverer værtskab, oplevelse og sammenhold. Og hver en gæst leverer fejring, nærvær, løssluppenhed og egen service.

Vi vil hylde høsten, vi vil samle land og by, vi vil hinanden!

Vi glæder os til at overraske jer med en helt enestående lokation for Høstfesten og så håber vi, at vejrguderne er med os!

Mere information om Høstfesten vil blive delt løbende, i takt med at afgrøderne blive sået, køerne kommer på græs, og alle aktører hårdt arbejder på at gøre klar til Høsten.

Følg med her på hjemmesiden eller på Facebook

Økologisk Høstmarked

Til høstfesten kan du selvfølgelig møde landmændene ved langbordet, men du er også inviteret ud på landet til Økologisk Høstmarked den 1. og 2. september, hvor økologiske landmænd i hele landet åbner stalddørene og inviterer indenfor på gårdene.

Find en gård i nærheden af dig på www.høstmarked.dk

Smag på Aarhus

Et natur- og madprojekt, hvor aarhusianerne sammen med Aarhus Kommune skaber grønne byrum fulde af smag. Alle kan være med, lave spiselige byrum og afholde arrangementer. Samtidig bliver den spiselige natur formidlet, så flere aarhusianere opdager det mangfoldige spisekammer, som naturen i og omkring Aarhus byder på.

Smag på Aarhus, Aarhus Kommune er støttet af Nordea fonden.

http://smagpaaaarhus.dk