ØKODAG® kommer hjem til dig

Se med når Økodag sender live på Facebook søndag d. 19. april 2020 kl. 11.30

Grundet corona-situationen er det i år ikke muligt at besøge en af de mange økologiske gårde til Økodag. Men bare rolig – øko-køerne skal som altid på græs fra april til november. Så selvom publikum i år må blive hjemme, danser køerne stadig forårsdans på de grønne græsmarker.

ØKODAG sender live

Når du og din familie ikke kan komme til Økodag, må øko-køerne komme til jer. Derfor sender Økologisk Landsforening og de økologiske mejerier LIVE fra udvalgte gårde søndag d. 19. april fra kl. 11.30 på Facebook/Iloveøko.

Kodans hjemme i stuerne

Anders og Katrine fra LilleNørd er værter til Økodag, og vil sørge for underholdning for børn og voksne. Direkte fra en økologisk gård er de klar til at blive klogere på økologi, stille seernes spørgsmål og varme op til dans. Når klokken bliver 12 og øko-køerne skal lukkes ud på græs, stilles der om til flere gårde. Der er derfor rig mulighed for at opleve øko-køernes forårsdans.

Så selvom publikum må blive hjemme i stuerne, kan du blive klogere på økologi, dyrevelfærd og livet på landet, stille spørgsmål til en landmand og opleve øko-køernes begejstring, når de løber på græs.

Følg med og vær klar

Liveudsendelsen bliver sendt på Facebook/IloveØko søndag d. 19. april kl. 11.30, men allerede nu kan du varme op på www.økodag.dk, hvor du kan teste din paratviden om øko-køer, læse om det online event og blive klogere økologi og dyrevelfærd.