Inspirationstur til Amsterdam

Fra 30/04 kl. 08:00 - Til 01/05 kl. 20:00

Adresse:
Amsterdam
Arrangør:
Organic Export Academy
Det hollandske marked er helt i front, når det kommer til økologi i detailhandlen, innovation og trends. Det skal vi have del i. Derfor har du nu mulighed for at komme med på en inspirationstur til Amsterdam

Salget af økologi i Holland er stigende og med et øget forbrugerfokus på bæredygtighed er det relevant at se på de mange muligheder i den hollandske detailhandel. Kom med på inspirationstur til Amsterdam og oplev de nyeste trends indenfor detailhandlen og kom i dialog med beslutningstagere fra udvalgte detailkæder.
 
Inspirationsturen afholdes i samarbejde med Flemming Birch, som har stor erfaring med inspirationsture til Amsterdam. Flemming vil bl.a. give jer et indblik i den anderledes kædestruktur i Holland, hvor der bl.a. konkurreres rigtig meget på værdier og holdninger. Vi vil besøge de store kæders bedste butikker, rene øko-butikker samt de mest innovative fødevarebutikker. Glæd dig til et eksperimenterende bud på fremtidens supermarked og en helt unik kæde, der forsøger at nytænke hele vores måde at producere og sælge fødevarer på.

OBS. Det koster 3.500 kroner inkl. 2 x hotelovernatninger samt forplejning og transport rundt i Amsterdam under inspirationsturen.

Tilmelding skal ske til nan@okologi.dk

Inspirationsturen er støttet af: