Studietur til Sverige - afsætning af okse- og lammekød

Fra 07/05 kl. 18:00 - Til 09/05 kl. 23:00

Adresse:
Riverside Hotell og Konferens, Museigatan 2, Uddevalla, Sverige
Arrangør:
Økologisk Landsforening
Tlf:
40 63 35 15
Turen er for både eksterne interessenter og partnere i projektet. Som deltager får du mulighed for at tale med forskere og de andre deltagere samt udvide dit netværk af producenter, landmænd og andre, der brænder for at skabe de bedste kødoplevelser.

Økologisk Landsforening inviterer til studietur med fokus på forbrugerdrevet afsætning af okse- og lammekød.
Afrejse: Tirsdag den 7. maj kl. 18.00 fra Økologisk Landsforening, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj
Hjemkomst: Torsdag den 9. maj kl. 01.00 hos Økologisk Landsforening, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj.

Program for konferencen

Onsdag den 8. maj:

Digitalisering af værdikæden for kødproducenter
Hvilke muligheder er der for at øge digitaliseringen af værdikæden fra producent gennem slagter til forbrugerne?
Hvad opnår vi ved øget digitalisering ift. afsætning, effektivitet, gennemsigtighed og sporbarhed?
Bliv klogere på disse spørgsmål gennem oplæg fra projektets aktører efterfulgt at gruppediskussioner:

Torsdag den 9. maj:

Kundernes forventning af kødkvalitet
Studietur til Gröne Gårdar https://www.gronagardar.se/sv
Gröna Gårdar sælger økologisk, smagfuldt, hængningsmodnet kød fra dyr, der er opvokset på græs og urter.
Vi besøger nogle af producenterne og får et indblik i et anderledes afsætningskoncept for okse- og lammekød.

Seminar

Hvordan ser forbrugernes præferencer ud ift. kødprodukter, og hvordan påvirker det kødproducenternes
værdikæde?
Hvordan styrker vi samarbejdet og kommunikationen mellem de forskellige led i værdikæden?
Bliv klogere på, hvad kunderne efterspørger og hvad, de forstår ved god kødkvalitet.
Få nye redskaber til at styrke kommunikationen til forbrugeren, og kommunikationen mellem
fx. professionelle køkkener og kødproducenter.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage, kontakt Malene Jensen, mje@okologi.dk eller 40 63 35 15 for at høre nærmere.
Tilmelding senest den 8. april.

Har du spørgsmål? Kontakt:

  • Julie Henriksen, projektleder, Økologisk Landsforening. jch@okologi.dk, 2939 4648