Temadag om Naturkød

Fra 15/08 kl. 09:00 - Til 15/08 kl. 14:00

Adresse:
Klostergade 68, 800 Århus C
Arrangør:
Økologisk Landsforening
Tlf:
87322700
Mødet er for både producenter af naturkød og professionelle køkkener. Formålet er bringe disse grupper sammen og forhåbentlig skabe nye samarbejder. Vi starter ud sammen med et kig ud i fremtiden, herefter deler vi os op i to spor med målrettede oplæg. Vi slutter dagen af med en lækker klimavenlig frokost og fælles debat og netværk.

FÆLLES
9.00 – 9.30
Velkomstkaffe og intro hos Gastro og Vino - Klostergade 68, Baggården, 8000 Århus C
v. Julie Henriksen, projektleder, Økologisk Landsforening

9.30 – 10.00
Hvordan ser fremtidens kødproduktion og forbrug ud?
v. Tom Elert, Strategic Director, 727 Communications

KØDPRODUCENTER
10.00 – 10.15 Pause
10.15 – 10.45 Opnå den gode spisekvalitet v. Margrethe Therkildsen, Kødforsker, AU FOOD
10.45 – 11.15 Kødproduktion og økonomi v. Erik Andersen, Direktør ØkologiRådgivning Danmark
11.15 – 11.45 Afsætning og nye koncepter v. Birgitte Jørgensen, Chefkonsulent, Økologisk Landsforening
11.45 – 12.00 Gåtur til Restaurant Frederiksgade 42

KØKKENER
10.00 – 10.15 Gåtur til Restaurant Frederiksgade 42
10.15 – 10.45 Kvæg, klima og biodiversitet. Hvordan hænger det sammen? v. Julie Henriksen, projektleder, Økologisk Landsforening
10.45 – 11.15 Hvordan får vi Naturkød på menuen? v. Tamaco
11.15 – 11.45 Case-oplæg: Restaurant med fokus på klimavenlig menu v. Christian Bøjlund, Kok og Indehaver, Frederiksgade 42
11.45 – 12.00 Pause

FÆLLES
12.00 – 12.15 Styrk kommunikation og samarbejde i værdikæden v. Julie Henriksen, projektleder, Økologisk Landsforening
12.15 – 12.45 Fælles debat om fremtidens oksekødsproduktion v. Torben Blok, Markedschef Foodservice, Økologisk Landsforening
12.45 – 13.45 Fælles klimavenlig frokost med dialog

GRATIS DELTAGELSE
Alle deltagere får en lækker goodiebag bl.a. med smagsprøver
på naturkød, med hjem.

Tilmelding senest den 8. august til Malene Jensen, mje@okologi.dk