Økologi - en vej gennem krisen

Fra 24/08 kl. 10:00 - Til 24/08 kl. 14:30

Adresse:
Hotel- og Restaurantskolen i København, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby
Kontaktperson:
Vi står over for en forandret verden med nye udfordringer, men sammen kan spisesteder og producenter hjælpe hinanden godt videre!

I et samarbejde mellem Økologisk Landsforening, FOOD og projektet Fremtidens Madscene inviterer vi hermed til en inspirerende dag med fokus på økologi og samarbejde. Vi tror på, at vi står stærkest sammen, og at vi i fællesskab kan og skal løfte hinanden gennem krisen. Derfor inviterer vi både producenter og spisesteder med til dette arrangement.


Dagen vil byde på viden om det økologiske spisemærke, og bl.a. vil I som spisested blive inspireret til at tænke spisemærket ind som et nyt markedsføringstiltag, og I producenter får et direkte indblik i spisestedernes købsovervejelser, og hvordan I sammen kan hjælpe hinanden med denne omstilling. Derudover skal I høre inspirerende fortællinger, og vigtigst af alt - møde hinanden.


Lidt praktisk
Mandag den 24. august 2020
Kl. 10.00 - 14.30
Hotel- og Restaurantskolen i København
Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Dagens program:

10.00 Ankomst, registrering, kaffe/te og croissant
10.15 Velkommen ved ØLF og FOOD (Fremtidens Madscene)
10.30 Mød hinanden
11.00 Det økologiske spisemærke
12.00 Frokost
13.00 Inspiration til forandring - Gemyse, Mette Dahlgaard (køkkenchef)
13.30 Inspiration til forandring - Arp-Hansen Hotel Group, Henrik Ingemand (indkøbschef)
14.15 Fremtidens Madscene - Vil I være med i projektet?
14.30 Tak for i dag


Tilmelding
Tilmelding til arrangementet
Fristen for tilmelding er onsdag den 19. august 2020.
Der er kun 50 pladser til arrangement, som tildeles efter først-til-mølle

 

Da Fremtidens Madscene er støttet af EU’s Socialfond, kan vi tilbyde jer dette, og en række andre arrangementer helt gratis. Det eneste betaling vi skal have er et par underskrifter på jeres tilstedeværelse, som vi nemt klarer sammen.