Inspiration til fremtidens grønne marked

Fra 18/08 kl. 10:00 - Til 18/08 kl. 15:00

Adresse:
Ken Storkøkken, Runetoften 15-17, 8210 Aarhus V
Arrangør:
Økologisk Landsforening og Landbrug & Fødevarer
Tlf:
40633515
Er du nysgerrig på plantebaserede produkter? Men savner konkret viden, før du kaster din virksomhed efter en af tidens stærkeste madtrends? Forbrugerne efterspørger bæredygtige lokalt-producerede fødevarer - Hvordan møder vi det behov? Økologisk Landsforening og Landbrug & Fødevarer præsenterer en dag med proteinrige planter, produktudvikling og masser af smag

Program:

9.30
Tjek-ind og morgensnack

10.00
Intro: hvor er vi på vej hen?
Markedschef, foodservice, Økologisk Landsforening Torben Blok og Markedschef, Landbrug & Fødevarer Mette Gammicchia.

10.15
Proteiner på dansk jord - syv superafgrøder til produkter og køkken
Chefkonsulent Inger Bertelsen, SEGES Planteproduktion

10.45
Smags-break med grønne proteiner
Chefkonsulent Rikke Grønning, Økologisk Landsforening og Madøre Inger Kjærgaard fra The Cookroom har været i marken.
Gæt en afgrøde

11.00
Grønne råvarer: Hvad siger forbrugerne? Og hvor er vi om 5, 10 og 20 år?
Analysechef Per Vesterbæk, Landbrug & Fødevarer

11.30
Innovation, råvarer, mad - fra buzz til vækst
Innovateur Andreas Kjær Thomsen, Consumer Centric Growth Innovation

12.00
Hjælp os med at smage - hvor grønt kan det blive?
Rikke Grønning og Inger Kjærgaard tester vores smagsløg

13.00
Frokost - grønne proteiner og masser af smag

13.30
Produktudvikling: Grønne proteiner i din virksomhed
Innovateur Andreas Kjær Thomsen, Consumer Centric Growth Innovation

14.00
Pause

14.15
Moving forward: Fremtidens værdikæde
Innovateur Andreas Kjær Thomsen, Consumer Centric Growth Innovation

15.00
Tak for i dag - smagekasse og opskrifter - spis videre derhjemme

 

Tilmelding: Send en mail til Nanna Holst, nhpe@lf.dk

 

Pris: Gratis - Begrænset antal pladser, tilmelding efter først-til-mølle.