Polykultur med syv arter

Fra 13/08 kl. 14:00 - Til 13/08 kl. 16:00

Adresse:
Birkegårdsvej 17, 4360 Kirke Eskilstrup
Arrangør:
Økologisk Landsforening og Steen Nørhede
Kontaktperson:
Bedriftsbesøg: Polykultur med syv arter - fuldfoder til fjerkræ dyrket i èt hug. Se økologisk landmand og rådgiver Steen Nørhedes bud på en afgrøde, der løser flere af erhvervets og samfundets udfordringer på én gang.

Steen Nørhede har etableret en polykultur bestående af havre, vårhvede, ærter, lupin, vikke, boghvede og sæddodder, der skal høstes til modenhed og være et færdigfoder til høns, med højt protein- og fedtindhold. Er det fremtidens svar på en low input, klimasikret, klima- og insektvenlig afgrøde til gavn for landmand, høns, insekter, jordbundsfrodighed og økonomi? Det kan du være med til at diskutere 13. august ved en markvandring arrangeret af Økologisk Landsforening og Steen Nørhede.

Vi ser også gårdens store permakulturhave og skovlandbrug, som er ved at blive etableret. Steen arbejder desuden med off grid-el og høj artsdiversitet i afgræsningsmarkerne. Der bliver rig lejlighed til erfaringsudveksling og hyggeligt samvær.

Billeder fra marken

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis. Tilmelding er nødvendig senest 11. august kl. 12.00. Tilmeld dig her:

Navn *
Adresse *
Postnummer og by *
Telefonnummer *
E-mail-adresse *

Bedste praksis er bæredygtig praksis

Arrangementet afholdes i projektet 'Bedste praksis er bæredygtig praksis', som gennemføres af Økologisk Landsforening med støtte fra Promilleafgiftsfonden for Landbrug.