Mentorordning for økologiske landmænd

Økologiske landmænd kan deltage i et mentorforløb i Økologisk Landsforening i 2019. Engagerede og erfarne økologiske landmand kan her være være mentorer for nye økologer, der i opstartsfasen har ønske om faglig og personlig sparring.
26 økologiske landmænd på mentorkursus i Økologisk Landsforening februar 2019

Ansøg om at blive mentee senest 8. april

Som mentee får du

Mulighed for at sparre med en erfaren økolog om det faglige, de økologiske grundtanker og personlig udvikling? Et korps af erfarne økologiske landmænd er klar til at stille sig til rådighed som mentor for dig. Eneste forudsætning er, at du er relativt ny i økologien, har lyst til at udvikle dig og din virksomhed og er åben for konstruktiv kritik og gode råd.

Økologisk Landsforening matcher dig med en mentor ud fra faglighed, kompetencer, geografi og netværk og sætter jer godt i gang. Derefter er det op til jer selv at planlægge møder og indhold i forløbet. Forvent seks-otte møder. Det er gratis at deltage, men I betaler selv transport.

Som mentor får du

  • Et mentorkursus
  • Viden om og træning i at formidle erfaringer
  • Hel eller delvis økonomisk dækning for den tid, du bruger som mentor

Når du er mentor i Økologisk Landsforening siger du ja til at være en del af det hold, foreningen henvender sig til, når unge kommende landmænd har brug for sparring og ønsker at få en mentor. Opgavernes omfang og indhold aftales individuelt i hvert enkelt tilfælde.

Økologisk Landsforening søger mentorer:

  • Inden for alle økologiske driftsgrene
  • Med viden om forretningsudvikling

Tilmelding som mentor

Hent produktblad

Værdiskabelse, innovativ omlægning og grønt generationsskifte

75 landbrug bliver de kommende år involveret i Økologisk Landsforenings Projekt ’Værdiskabelse, innovativ omlægning og grønt generationsskifte’. Projektet udvikler et koncept for, hvordan trængte landbrug kan revitaliseres og gøres økonomisk bæredygtige, så arbejdspladser og familier forbliver på landet. I den forbindelse søger vi økologiske landmænd til et mentorkorps, der kan bistå unge, økologiske landmænd med sparring og praktiske råd i etableringsfasen. 

Vil du vide mere? Kontakt: