Succes med produktion og markedsføring

Er du en af dem, der går og overvejer at starte din egen produktion? Og måske endda at sælge direkte til forbrugerne? Så kan vi hjælpe dig videre.

Vi møder mange landmænd, der gerne vil udvikle deres produktion – for eksempel ved at skabe deres eget mærke. Eller ved at øge produktionen og afsætningen i samarbejde med andre.

Vores team af udviklingskonsulenter står klar med en bred vifte af erfaringer og dyb indsigt i forbrugerne og markedet. Vi er vant til at hjælpe landmænd med at skabe størst mulig værdi af gårdens produktion, og vi samarbejder med et bredt netværk af specialister.

I teamet ved vi en masse om økologi, lokal forarbejdning, salg og samarbejde. Kontakt os, hvis du vil vide mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven, så finder vi sammen den bedste løsning. 

På den måde er du sikret et skræddersyet rådgivningsforløb, der passer præcis til din situation og dine behov. Vi sørger for en god proces, og hjælper dig til succes med din produktion og markedsføring. Ved at trække på vores viden og erfaring, får du luft til at fokusere på det, du selv er bedst til.

Se hvordan vi kan hjælpe dig: