Styrk dit direkte salg af lokale økologiske fødevarer

Kom med på en række inspirerende uddannelses- og netværksdage for økologiske landmænd og mikroproducenter og få råd og nyeste viden om, hvordan du udvikler dit lokale direkte salg!
Styrk dit direkte salg af lokal økologi

Lokale fødevarer er stadig en aktuel trend hos forbrugerne, men det kan være svært at komme i gang og fastholde det lokale og direkte salg. I denne række af uddannelsesdage sætter vi derfor fokus på, at du kan få den nyeste og opdaterede viden, om hvordan du udvikler dit direkte salg. Alle dagene vil byde på en kombination af foredrag, workshops og erfarings- og vidensdeling.

Klik på hvert enkelt kursus nederst på siden for at læse mere, eller

Hent information om uddannelsesdage til print

Hent information om netværksdage til print

 

Det praktiske

Uddannelsesdagene er for dig som er økologisk landmand og mikroproducent og sælger dine varer direkte via stalddør, gårdbutik, web mm. Vi arbejder på de endelige programmer samt yderligere 2-3 spændende kursusdage – så hold øje med siden her og okologi.dk/kalender.

Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter ”først til mølle”- princippet. Tilmelding er er bindende. Prisen for at deltage på uddannelsesdage 625 kr. inkl. moms, 500 ekskl. moms for hele dagen, som dækker udgifterne til forplejning og lokaleleje. Prisen for at deltage i netværksdage er 1.875 kr. inkl. moms, 1.500 kr. ekskl. moms pr. deltager inkl. forplejning.


Vi glæder os til at se jer!

 

Læs mere om netværks- og uddannelsesdage her: