Økologien er med til årsmøde om SLow food og landskab

Der er masser af økologi på programmet, når Dansk Landskabsøkologisk Forening holder årsmøde 15.marts i København.

Slowfood og landskabet – ny synergi mellem fødevarekvalitet og naturpleje er emnet for årsmødet i Dansk Landskabsøkologisk Forening, som løber af stablen d. 15. marts 2018 på Københavns Universitet. Foreningen sætter her fokus på sammenhængen mellem landskab, naturpleje og lokal mad. Og der er masser af økologisk aftryk i programmet:

Fra Økologisk Landsforening deltager natur- og økologikonsulent Julie Rohde med et oplæg om naturvenlig fødevareproduktion, og ejeren af det fynske og økologiske gods Steensgaard, Henning Wiesinger, fortæller om gårdens jord-til-bord principper.

Man kan også høre direktør Leif Jørgensen fortælle om Naturmælks indsats for rigere natur hos leverandørerne, og Kenneth Højgaard, Københavns Madhus, om koblingen mellem land og by, for blot at nævne en lille del af programmet.

Mere information og tilmelding.