Del dit bedste tip med dine kolleger

Opfindsomheden er stor blandt økologiske landmænd, og gode ideer kan inspirere og hjælpe andre. Har du fundet på noget smart, der letter arbejdet i hverdagen, så hjælper vi med at dele ideen. Lav en kort telefon-video og send den til os. Nyt fra projekt DEMONSTRATION AF NYE ØKOLOGISKE LØSNINGER II.

Har du opfundet på en praktisk dims, der letter arbejdet i hverdagen? Har du svejset en maskine sammen på en ny måde eller vendt noget på hovedet, så det virker bedre? Så vil vi opfordre dig til at dele din ide med andre landmænd. 

Økologisk Landsforening vil gerne hjælpe med at udbrede gode økologiske løsninger fra landmand til landmand. På okologi.dk/etgodttip deler vi videoklip med smarte økologiske hverdagsløsninger i stald og mark.

Den første video ligger der allerede. Anders fra Topkærgaard har sendt en video, der viser, hvordan man enkelt og billigt laver en vander til høns i mobile huse.

Der ligger også nogle gode råd til, hvordan du laver videoen og sender den til os.

De første ti, der sender et godt video-tip, modtager et eksemplar af 'Økologisk Driftshåndbog - nye økologiske løsninger' i postkassen.

 

Initiativet er led i Økologisk Landsforenings projekt Demonstration af nye økologiske løsninger II. Besøg projektets hjemmeside.

Demonstration af nye økologiske løsninger II er støttet af Promilleafgiftsfonden for Landbrug, Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikterne og Miljø- og Fødevareministeriet.