Ønsker du at bidrage økonomisk til Økologisk Landsforenings redningsplan?

På forsiden af okologi.dk finder du link til undersiden Økonomisk redningsplan. Klik dig ind og find den støttemulighed, der passer til dig.

Dobbelt kontingent

Vælger du at indbetale dobbelt kontingent for 2018, indbetaler du samme beløbsstørrelse som det kontingentbeløb, du betalte til Økologisk Landsforening ved årets start. Indbetalingen er fradragsberettiget for landmands- og virksomhedsmedlemmer. Som tak for dit bidrag, får du mulighed for at blive hørt i forbindelse med vores strategiproces i efteråret.

Et engangsbeløb

Du kan donere et engangsbeløb til ØL via MobilePay: 32875 eller til vores konto i Merkur: 8401-1006974. Er du erhvervsdrivende, skal du være opmærksom på, at donationen ikke er fradragsberettiget.

Støt og bliv markedsført

Ønsker du at give et yderligere bidrag ud over beløbet svarende til et dobbelt medlemskontingent, har du mulighed for det. Vi kvitterer med at lægge dit navn eller logo på vores hjemmeside. For landmands- og virksomhedsmedlemmer er bidraget fradragsberettiget.

Giv et lån

Du har også mulighed for at låne ØL penge. Din indbetaling vil blive stiftet som ansvarlig lånekapital med en mellemlang horisont og tilbagebetaling på fem år.

Tanja Arnber Hansen er bestyrelses- og direktionssekretær i Økologisk Landsforening. tah@okologi.dk