Medlemsbetingelser Øko-ven

Et Øko-ven-medlemskab af Økologisk Landsforening er løbende, uden fast bindingsperiode, og fortsætter indtil du vælger at opsige det.

Som Øko-ven modtager du fire gange årligt Magasinet Økologisk og får medlemsrabat i Økologisk Landsforenings webshop.

Indmeldelse og kontakt

Indmeldelse sker via formular på www.okologi.dk, og kommunikation vil fortrinsvis ske via email. Når du tegner et Øko-venskab, giver du således samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail.

Betaling

Ved oprettelsen af et Øko-venskab vælger du, om du ønsker at betale kontingent som et månedligt beløb eller et årligt beløb. Første betaling sker i forbindelse med indmelding. Hvis du vælger et månedsbetalt Øko-venskab, skal efterfølgende betalinger ske via BetalingsService. Det er ikke muligt at tegne et månedsbetalt Øko-venskab uden tilmelding til BetalingsService.

Når du tegner et medlemskab og indgår en betalingsaftale med Økologisk Landsforening, accepterer du dermed, at Økologisk Landsforening bruger BetalingsService til at iværksætte løbende betalinger fra din konto. Dette fortsætter løbende frem til medlemskabet opsiges.

Kun personer over 18 år kan tegne et Øko-venskab.

Indgåelse af medlemskab og kvittering

Når du opretter et Øko-venskab, indgår du aftalen med Økologisk Landsforening, CVR-nr. 13038139, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj, tlf. 87 32 27 00. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen korrekt, modtager du automatisk en bekræftelses-e-mail.

Når du er blevet oprettet i vores medlemssystem, modtager du en e-mail med dit medlemsnummer samt information om tilmelding til betalingsservice. Samtidig vil der blive afsendt et velkomstbrev med posten.

Øko-ven-priser pr. 1. januar 2019

Øko-ven 28 kr. pr. kalendermåned, der betales via BetalingsService.

Øko-ven 270 kr. pr. år.

Opsigelse og fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret efter indbetaling til medlemskab. Derefter refunderes hele eller dele af kontingentet ikke trods evt. udmeldelse i løbet af perioden, hvor kontingentet gælder. Udmeldelse kan ske til sekretariatet pr. e-mail (info@okologi.dk) eller pr. brev, og der vil derefter ikke blive opkrævet kontingent for en ny periode.

Opsigelse skal ske skriftligt og gælder fra modtagelsesøjeblikket. Vi sender en bekræftelse på opsigelsen snarest herefter pr. e-mail. Der sendes ikke bekræftelse pr. brev.

Du er til hver en tid velkommen til at oprette dig som Økoven igen.

Spørgsmål og hjælp

Har du spørgsmål til Øko-ven eller på anden måde brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af Øko-venskab, så send en e-mail til info@okologi.dk.