Medlemsbetingelser for Personligt medlemskab

Et personligt medlemskab er et medlemskab af Økologisk Landsforening. Medlemsskabet er løbende, uden fast bindingsperiode, og fortsætter indtil du vælger at opsige det.

Som personligt medlem modtager du fire gange årligt magasinet Økologisk, avisen Økologi & Erhverv 22 gange om året og får medlemsrabat i Økologisk Landsforenings webshop.

Med et personligt medlemskab har du stemmeret på Økologisk Landsforenings årlige generalforsamling.

Indmeldelse og kontakt

Indmeldelse sker via formular på www.okologi.dk og kommunikation vil fortrinsvis ske via e-mail. Når du tegner et personligt medlemskab, giver du således samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail.

Betaling

Ved oprettelsen af et personligt medlemskab vælger du, om du ønsker at betale kontingent som et kvartalsbetalt beløb eller et årligt beløb. Første betaling sker i forbindelse med indmelding. Hvis du vælger et kvartalsbetalt personligt medlemskab, skal efterfølgende betalinger ske via BetalingsService. Det er ikke muligt at tegne et kvartalsbetalt personligt medlemskab uden tilmelding til BetalingsService.

Når du tegner et medlemskab og indgår en betalingsaftale med Økologisk Landsforening, accepterer du dermed, at Økologisk Landsforening bruger BetalingsService til at iværksætte løbende betalinger fra din konto. Dette fortsætter løbende frem til medlemskabet opsiges.

Kun personer over 18 år kan tegne et personligt medlemskab.

Indgåelse af medlemskab og kvittering

Når du opretter et personligt medlemskab, indgår du aftalen med Økologisk Landsforening, CVR-nr. 13038139, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj, tlf. 87 32 27 00. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen korrekt, modtager du automatisk en bekræftelsesmail.

Når du er blevet oprettet i vores medlemssystem, modtager du en e-mail med dit medlemsnummer samt information om tilmelding til BetalingsService. Samtidig vil der blive afsendt et velkomstbrev med posten.

Personligt medlemskab priser pr. 1. januar 2019

Personligt medlemskab 168,00 pr. kvartal, der betales via BetalingsService.

Personligt medlemskab 650,00 kr. pr. år.

Opsigelse og fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret efter indbetaling til medlemskab. Derefter refunderes hele eller dele af kontingentet ikke trods evt. udmeldelse i løbet af perioden, hvor kontingentet gælder. Udmeldelse kan ske til sekretariatet pr. e-mail (info@okologi.dk) eller pr. brev, og der vil derefter ikke blive opkrævet kontingent for en ny periode.

Opsigelse skal ske skriftligt og gælder fra modtagelsesøjeblikket. Vi sender en bekræftelse på opsigelsen snarest herefter pr. e-mail. Der sendes ikke bekræftelse pr. brev.

Du er til hver en tid velkommen til at oprette dig som personligt medlem igen.

Spørgsmål og hjælp

Har du spørgsmål til personligt medlemskab eller på anden måde brug for hjælp i forbindelse med oprettelse af personligt medlemskab, så send en e-mail til info@okologi.dk