Tilmelding til generalforsamling og årsmøder 2023

Generalforsamlingen, årsmøder og temamøder 2023 strækker sig over 2 dage; hhv. fredag d. 3/3 og lørdag d. 4/3. Se programmet her.

Deltagelse i generalforsamlingen kræver tilmelding. Fredag d. 3/3 afsluttes dagen med en festmiddag med egenbetaling. Nedenfor kan du derfor tilmelde medlemmer og ledsagere hhv.;

• MED festmiddag
  • UDEN festmiddag

NB: hvis du kun deltager i årsmøderne for køkkener eller virksomheder fredag formiddag, skal du udfylde formularen "tilmelding uden festmiddag".

Tilmelding MED festmiddag

Hvis du ønsker at deltage i middagen skal du tilmelde dig og evt. ledsager herunder:

Tilmelding af medlem

Hvert medlemskab har én stemme og plads på generalforsamlingen. Det gælder for:

• landmænd
  • virksomheder
  • køkkener
  • tilknyttet erhverv
  • interessemedlem
  • personligt medlem

Egenbetaling for middagen er 275 kr. inkl moms pr. stemmeberettiget medlem

Har du brug for at tilmelde dig med EAN nr., da kontakt info@okologi.dk

Tilmelding af ledsager

Et medlem kan medbringe en ledsager til generalforsamlingen, årsmøder og temamøder. Ledsageren har ikke stemmeret.

Egenbetalingen for middagen er 325 kr. inkl moms pr. ledsager

Har du brug for at tilmelde dig med EAN nr. da kontakt info@okologi.dk

Økovenner

Som Økoven har du lov til at deltage i generalforsamlingen, dog uden stemmeret. Du kan deltage mod egenbetaling. Egenbetalingen inkl. middag er 2.320 kr. inkl moms. Kontakt info@okologi.dk hvis du vil deltage i generalforsamlingen.

Tilmelding UDEN festmiddag

Hvis du ikke ønsker at deltage i middagen skal du tilmelde dig og evt. ledsager herunder:

Tilmelding af medlem

Hvert medlemskab har én stemme og plads på generalforsamlingen. Det gælder for:

• landmænd
  • virksomheder
  • køkkener
  • tilknyttet erhverv
  • interessemedlem
  • personligt medlem

Tilmelding af ledsager

Økovenner

Som Økoven har du lov til at deltage i generalforsamlingen, dog uden stemmeret. Du kan deltage mod egenbetaling. Egenbetalingen uden middag er 1995 kr. inkl moms. Kontakt info@okologi.dk hvis du vil deltage i generalforsamlingen.

Spørgsmål og svar

Jeg er i tvivl om, om jeg er medlem og/eller hvilket medlemskab jeg har?
Kontakt info@okologi.dk eller ring på +45 87 32 27 00

Jeg kan kun komme den ene dag. Hvad gør jeg?
I tilmeldingsformularen skal du krydse af, hvilke dele af programmet du deltager i.

Fra min virksomhed deltager person A om fredagen og person B om lørdagen. Hvordan skal vi tilmelde os?
I skal begge tilmelde jer som medlem og blot krydse af, i hvilke dele af programmet I deltager i. På dén måde kan vi se, at der ikke er overlap.

Kan jeg overnatte?
Det er muligt at booke overnatning på Jørgensens Hotel. Booking af overnatningerne sker igennem Jørgensens Hotel. Læs mere om overnatning og priser her.

Øvrige links:

Program for generalforsamling, årsmøder og temamøder

Foreningens vedtægter

Sponsorgrafik 72Ppi