Generalforsamling 2019

Den 8.-9. marts 2019 samles medlemmer fra Økologisk Landsforening til generalforsamling, årsmøder og temamøder i Vingsted. Du skal være så hjertelig velkommen.

Medlemmer og inviterede gæster modtager programmet sammen med avisen, som udkommer 1. februar. Tilmelding kommer til at foregå online, hvor der også vil blive henvist til overnatningsmuligheder.

Bemærk at forslag til generalforsamlingen skal være indgivet skriftligt senest den 25. januar på cuh@okologi.dk.

Stilles der forslag om et nyt strategisk indsatsområde, så skal det indleveres i skabelon, som du kan finde link til på denne side.

Foreningens generalforsamling gennemføres den 8. marts. Bemærk at Virksomhedsudvalget holder årsmøde den 8. marts kl. 8.00 – 9.30 forud for generalforsamlingen. Den 8. marts er der ligeledes stiftende generalforsamling i en ny forening omkring Holistisk afgræsning.

De øvrige 8 fagudvalg afholder årsmøde den 9. marts, hvor der ligeledes tilbydes en række temamøder, som man kan deltage i den 9. marts.

Materialer til brug for generalforsamlingen vil blive udsendt pr. mail i ugen op til generalforsamlingen til de tilmeldte deltagere.

Strategisk indsatsområde

Download skema her.

Kommisorier for udvalgene

Læs mere